Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirao napise

Mihajlović: Nisam u svađi s upravom, želim ostati u Milanu

Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.03.2016.
u 17:25

- S upravom sam u dobrim odnosima i uvijek ću im biti zahvalan što su mi dali priliku da radim u ovom velikom klubu

Slavni talijanski Milan više nije slavan kao nekad, a trenutačno u prvenstvu drži šesto mjesto. Stoga se sve češće može čuti da bi Siniša Mihajlović mogao dobiti otkaz, a proteklih dana talijanski mediji raspisali su se o njegovoj svađi sa Silvijem Berlusconijem. No, bivši izbornik Srbije sve je demantirao.

- S upravom sam u dobrim odnosima i uvijek ću im biti zahvalan što su mi dali priliku da radim u ovom velikom klubu. Hoću li ovdje ostati? Naravno, želim voditi klub i sljedeće sezone. Gdje mi može biti bolje nego u Milanu?, zapitao se Mihajlović.

Devet bodova dijeli Milan od mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

- Mogu me svi osporavati kao trenera, ali ne mogu i kao čovjeka. Ništa ne radim sam, kad imam neku dilemu, uvijek se konzultiram sa savjetnicima. Svakodnevno radimo na tome da naša igra napreduje, zaključio je trener Milana.

>>Mihajlović otpisao Balotellija: Taj više neće ni kročiti na teren!

Komentara 4

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:31 09.03.2016.

Siniša Mihajlović je bio odličan nogometaš i sada je odličan trener. Mi pravi hrvati smo ponosni na njega jer ipak je on naš čovjek rodom iz Borovog Sela.

MA
mađar
17:36 08.03.2016.

Nije mi jasno zašto klubovi uzimaju Ballotelija kad znaju kakva mu je tintara.

PE
peugeot
18:21 08.03.2016.

Bio je naprosto fantastican dok je aktivno igrao. Jedan od najboljih koje je imala YU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije