Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Šuker

Predsjednik HNS-a o Uefinoj odluci: 'Sjajna vijest za Hrvatsku!'

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
27.09.2019.
u 14:07

Nogometno i marketinški, to je ogroman plus za Hrvatsku i naravno da sam svim srcem podržavao i zalagao se za takvu ideju - izjavio je Davor Šuker

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker sudjelovao je ovoga tjedna na sjednici Izvršnog odbora Uefe u Ljubljani na kojoj je doneseno nekoliko važnih odluka.

Najvažnija odluka za hrvatski nogomet je promjena formata Uefine Lige nacija prema kojoj će u drugom izdanju ovog natjecanja, na jesen 2020. godine, Lige A, B i C činiti po 16 momčadi. To znači da je hrvatska reprezentacija ostala u elitnom razredu, Ligi A.

Davor Šuker
1/4

- To je sjajna odluka za HNS i našu reprezentaciju jer ćemo ponovno igrati protiv najboljih reprezentacija u Europi, gdje Hrvatska svojom kvalitetom i pripada. Nogometno i marketinški, to je ogroman plus za Hrvatsku i naravno da sam svim srcem podržavao i zalagao se za takvu ideju - izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Izvršni odbor je također donio odluke o domaćinstvima Uefinih klupskih natjecanja.

- Liga prvaka je najprestižnije klupsko natjecanje na svijetu i zato se finala igraju na najboljim svjetskim stadionima. Gazprom Arena u St. Peterburgu, Allianz Arena u Münchenu i Wembley u Londonu su savršen izbor za takve utakmice i čekaju nas pravi spektakli. Drago mi je što će u 'mojoj' Sevilli biti održano finale Europske lige - eto, u čak tri od ova četiri grada imao sam priliku igrati i znam da navijače klubova finalista čekaju sjajni izleti, prekrasni gradovi i gostoljubivi domaćini - dodao je Šuker.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije