Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klub je suspendiran

Predsjednik boksačkog saveza: Hrgović mi je prijetio

'MAX SPECIJAL   01.06.2012., Zagreb - Boksacki klub Leonardo, trenig i sparing borba mladog boksaca Filipa Hrgovica. Photo: Robert Anic/PIXSELL'
'Robert Anic/PIXSELL'
23.06.2012.
u 20:59

- Filip Hrgović me nazvao, prijetio mi da će "me pobiti", baš je tu riječ upotrijebio, te tvrdio kako sam mu ja kriv što se nije kvalificirao na OI

Prepucavanja na relaciji između Hrvatskog boksačkog saveza i kluba Leonardo se nastavljaju.

Naime, HBS je suspendirao klub koji ima najmlađeg hrvatskog teškaškog prvaka te prvaka teške kategorije Svjetske lige Filipa Hrgovića, ali i niz drugih sjajnih boksača. Glavni razlog suspenzije je, kako tvrde, postupanje najboljeg boksača.

- Filip Hrgović me nazvao, prijetio mi je da će \"me pobiti\", baš je tu riječ upotrijebio, te tvrdio kako sam mu ja kriv što se nije kvalificirao na OI, te da smo mu na prvenstvu Hrvatske u Koprivnici pokrali brata. Prijavio sam to policiji i kazneno ću ga goniti. To je stvar preko koje ne mogu prijeći. Bilo je i niz drugih nesportskih poteza i nesportskog ponašanja - rekao je predsjednik saveza Ante Vičević.

Suspenzija, tvrde u savezu, znači da će boksači moći nastupati, ali ne pod zastavom BK Leonardo, već pod zastavom saveza, a u kutu neće moći biti njihovi treneri, nego izbornik reprezentacije.

- Tvrde da smo suspendirani jer ne radimo u interesu hrvatskog boksa, da svojim nastupima u medijima štetimo HBS-u, te zbog prijetnji. Neka sve to dokažu. Zašto ne tuže Filipa Hrgovića, zašto kažnjavaju klub? Zašto bi suspendirali klub, ostale boksače i trenere, ako mu je netko prijetio? Kakve to veze ima s najtrofejnijim klubom u Hrvatskoj?! Zanima me što će reći institucije, ministar Jovanović, HOO... da ljudi koji i nemaju boksače vode boks, a one koji ih imaju - suspendiraju. Smetam im jer se mojim radom vidi njihov nerad. Ne spadam u taj savez, mi smo ionako predaleko otišli od toga - kaže trener Leonard Pijetraj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije