Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP UMAG

Predaja Fogninija, Travaglia prvi put u četvrtfinalu

Fabio Fognini
Foto: Igor Kralj/Pixsell
17.07.2019.
u 22:22

U četvrtak će se za plasman u četvrtfinale umaškog turnira boriti preostala dva hrvatska predstavnika. Od 17 sati na "Grandstandu" će Nino Serdarušić igrati protiv Argentinca Facunda Bagnisa (ATP - 152.), a ne prije 20 sati će na stadionu Gorana Ivaniševića Borna Ćorić igrati meč 2. kola protiv Talijana Salvatorea Carusa (ATP - 125.)

Najbolje rangirani tenisač umaškog ATP turnira i njegov bivši pobjednik, 32-godišnji Talijan Fabio Fognini (ATP - 9.), za samo 37 minuta završio je svoj ovogodišnji nastup u Stella Marisu, gdje je pri zaostatku 1-6, 1-2 protiv sunarodnjaka Stefana Travaglie (ATP - 105.) odlučio predati dvoboj.

Za 27-godišnjeg Travagliu ovo je bila ukupno tek peta pobjeda na ATP turnirima, kojom se po prvi put u karijeri uspio plasirati u četvrtfinale na ovoj razini.

Travaglia će za plasman u svoje prvo polufinale u petak igrati protiv Mađara Atille Balazsa (ATP - 207.) koji je drugi dan zaredom slavio u 'tie-breaku' trećeg seta. Nakon što je u utorak spasio čak sedam meč-lopti protiv hrvatskog Davis Cup reprezentativca Viktora Galovića, 30-godišnji mađarski kvalifikant je sa 6-3, 6-7 (1), 7-6 (5) bio bolji od 6. nositelja Plava Laguna Croatia Opena, srbijanskog predstavnika Filipa Krajinovića (ATP - 58.).

U srijedu se u četvrtfinale od nositelja probio Argentinac Leonardo Mayer (ATP - 60.) koji je s 3-6, 6-4, 6-4 bio bolji od Čeha Jirija Veselog (ATP - 142.).

U četvrtak će se za plasman u četvrtfinale umaškog turnira boriti preostala dva hrvatska predstavnika. Od 17 sati na "Grandstandu" će Nino Serdarušić igrati protiv Argentinca Facunda Bagnisa (ATP - 152.), a ne prije 20 sati će na stadionu Gorana Ivaniševića Borna Ćorić igrati meč 2. kola protiv Talijana Salvatorea Carusa (ATP - 125.).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije