Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u Münchenu

Pranjić: Sve je odlično osim Bayerna, tu smo sve upropastili

\'Bayern Munich\'s Danijel Pranjic (L) challenges Inter Milan\'s Wesley Sneijder during their second leg round of sixteen Champions League soccer match in Munich March 15, 2011.  REUTERS/Michaela Rehl
Reuters
22.03.2011.
u 09:12

- Nije istina da je atmosfera u svlačionici Bayerna loša i da je to razlog loših rezultata. Van Gaal će posao odraditi profesionalno iako odlazi

Širok osmijeh donio je Danijel Pranjić u Čatež. Osmijeh koji je nestao na spomen Bayerna.

– Sve je super osim Bayerna. U tjedan dana sve smo upropastili, kup sa Schalkeom, Ligu prvaka s Interom, sad je ostala borba za treće mjesto. Ali, taj Inter, to je strašno, Bayern si ne smije dopustiti da onako izgubi.

Njemački mediji tvrde da su odnosi u svlačionici bavarskog kluba grozni.

– To nije istina, mediji pokušavaju naći nešto prljavo, ali atmosfera je odlična, iako su rezultati jako loši. Pa svi smo se zajedno veselili pobjedi protiv Freiburga kao da smo osvojili Ligu prvaka. Koja nam je opet cilj, finale se sljedeće godine igra na Allianz areni i bilo bi tragično da mi ne igramo Ligu prvaka.

Kakvi su vam planovi s Bayernom?

– Imam još godinu dana ugovor, s opcijom produljenja. Ove sam sezone standardan, četvrti sam ili peti igrač Bayerna po minutaži. Mislim da sam dobro igrao i na boku i u veznom redu, kad god netko nedostaje, mene se preseli. Odradit ću još godinu, a onda se nadam da ću i produljiti ugovor.

Kako je raditi s Louisom van Gaalom, trenerom za kojeg se zna da odlazi?

– On je profesionalac i jedan od najboljih koji su me trenirali. A kad je rezultat ovakav, netko mora stradati, sad je to on. No, sve će on maksimalno odraditi.

Što očekivati u Gruziji?

– Imamo naznake da su dobri, teško gube. Neće nam pokloniti pobjedu, u igri su. Nas bi šest bodova protiv njih odvelo na Euro. Bolji smo, ali bolji ne pobjeđuju uvijek.

Jeste gledali svoj bivši klub protiv Hajduka?

– Samo drugo poluvrijeme jer smo se vraćali iz Freiburga. Dinamo je bio daleko bolja momčad, odigrati onako dobro na onakvom terenu nevjerojatno je.

Komentara 6

HO
hotfishlake
09:19 22.03.2011.

nazalost, ja se bojim da letis van nakon ove sezone. u najboljem slucaju selis na klupu.

OB
-obrisani-
12:22 22.03.2011.

Pranjić: \"U Bayerna smo sve upropastili i atmosfera među igračima nije ni slična onoj među nama kockastima sa \"ciloga svita\" za vrijeme World Cupa 2010 kada smo dečki onako drugarsko i prijateljsko podijelili mjesta na sofi i flaše Ožujskog dokk smo uzhičeno pratili majstorije Roberta Korena i Valtera Birse iz JAR-a...

TL
tlesko11
13:50 22.03.2011.

Ha, ha, ha, ha... Janez nisam čul već dugo tak dobar vic. Kaj smo se Donovan (sjećaš ga se s World Cupa u JAR-u) i ja nasmijali... Ha, ha, ha... Sad mu moram pokazat di je ta Zlovenija na karti. Ups, hebote pa di ste Janez?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije