Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

Zagrebaši putuju u Skoplje kako bi ponovili 2013. godinu i opet zaigrali u finalu

PPD Zagreb - Vardar
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
11.04.2018.
u 09:22

Zagrebaši će u polufinalu igrati protiv Pivovarne Laško, dok će u drugom polufinalu znanje odmjeriti domaći Vardar i bjeloruski Meškov iz Bresta

Nakon što su odradili utakmicu 3. kola Lige za prvaka Hrvatske protiv vinkovačke Spačve, rukometaši PPD Zagreb večeras putuju u Skoplje gdje će se od petka do nedjelje odigrati završni turnir SEHA Gazprom lige.

Zagrebaši će u polufinalu igrati protiv Pivovarne Laško, dok će u drugom polufinalu znanje odmjeriti domaći Vardar i bjeloruski Meškov iz Bresta. Zagrebašima je ovo sedmo sudjelovanje na završnim turnirima, što znači da su bili sudionici svakog do sada.

PPD Zagreb - Vardar
1/11

Najveći uspjeh je bilo prvo mjesto 2013. u Skoplju. U finalu su “plinari” pobijedili Vardar nakon produžetaka (25:24).

Samo, prije pet godina Vardar je tek počeo stvari ovako jaku momčad kakvu ima danas tako da taj uspjeh zagrebaša i nije bio veliko iznenađenje. Zanimljivo je kako je to do sada bilo i jedini finale koje su rukometaši PPD Zagreba igrali do danas.

Izabrana je i sedmorka osnovnog dijela lige u kojoj su od naših igrača Ivan Pešić kao najbolji vratar, Luka Cindrić kao najbolji srednji vanjski, te Zlatko Horvat kao najbolje desno krilo. Luka Cindrić proglašen je ujedno i za MVP-a lige.

Najbolji strijelac osnovnog dijela lige je Halil Jaganjac s točno 100 pogodaka. Inače, na listi strijelaca svih vremena SEHA Gazprom lige Zlatko Horvat je na trećem mjestu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije