Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA SITUACIJA

Legendarna Ceca prolazi životnu dramu, kći želi prodati bubreg da je izvuče!

Svetlana Ceca Kitić
Foto: Printscreen Youtube
09.04.2018.
u 12:21

– Obećala sam da neću biti zabrinuta, ali je to jače od mene. Prvih dana bilo mi je najgore, plakala sam krijući se od djece.

Najbolja rukometašica svih vremena po izboru IHF-a Svetlana Ceca Kitić (57) prolazi kroz teško razdoblje. Ima problema sa zdravljem, a sada bi mogla završiti na ulici. Ne može otplaćivati stan pa joj prijeti oduzimanje nekretnine. Stan je kupila 2007. u Beogradu i to kreditom u "švicarcima".

– Bio je ekvivalentan sumi od 50.000 eura, ali je problem nastao kada se rata gotovo udvostručila. U međuvremenu se moj sin razveo i vratio kod mene. Da bih mu pomogla, podigla sam još jedan kredit u gotovini zbog tih novih rata – rekla je Kitić za srbijanske medije.

Rukometašica koja je 1980-ih vodila beogradski Radnički do naslova prvaka Europe sada banci treba vratiti 66.000 eura ili će ostati bez stana.

– Zbog duga u banci dospjela sam na crnu listu i nema načina da stvorim 66.000 eura. Rok za podmirenje prošao je 5. travnja. Pitala sam mnoge ljude za pozajmnicu, ali nemaju toliko novca – rekla je bivša supruga Bake Sliškovića te dodala:

– Obećala sam da neću biti zabrinuta, ali je to jače od mene. Prvih dana bilo mi je najgore, plakala sam krijući se od djece. Meni ne treba ničija milostinja. Sad kći Mara kaže da će prodati bubreg da riješi stvar. To joj, naravno, neću dopustiti ni u ludilu. Niti mi pada na pamet da se ubijem.

Komentara 76

ZA
zadar1
13:34 09.04.2018.

a da pokrenemo akciju prikupljanja sredstava preko vecernjeg lista????😎😎😎😂😂😂

DU
Deleted user
13:11 09.04.2018.

Koliko ovakvih slucajeva imamo u Hrvatskoj, pa ne pisete o njima. Dobro, razumem VL.Vest iz otadzbine. Ah, pa sjetih se da je prije par dana Jozu Simunica pogodila teska tragedija. Naime umrlo mu je dijete, curica od cetiri godine. Nisam primjetio da ste nesto o tome pisali, kad ste vec tako osjetljivi i mislite prvo na covjeka, ili vam dijete jednog Joze Simunica uopce nije bitno. Ja osobno upucujem iskrenu sucut obitelji Simunic i zelim im od srca , da uz vjeru u Boga, smognu snage, da tu strasnu tragediju prevladaju.

Avatar ohjooj
ohjooj
15:51 09.04.2018.

Gledajući sliku očito je da je kredite potrošila na botoks, zatezanje face, pumpanje čuba, podizanje sisa i sl. a ne samo za stan.. Nek proda ekskluzivni stan i kupi kućicu u Staroj Pazovi... neće biti cool kao sad, ali će preživjet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije