Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE KUPA NA POLJUDU

Poznati suci koji će dijeliti pravdu u finalu između Hajduka i Rijeke

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek
Miroslav Lelas/PIXSELL
23.05.2022.
u 14:38

Glavni sudac bit će Fran Jović iz Zagreba, a pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Kruno Šarić iz Županje. Četvrti sudac bit će Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline.

Hajduk i Rijeka u četvrtak (19.00) na Poljudu će igrati finale Kupa u zadnjoj utakmici ove sezone. A sada su poznati i suci koji će dijeliti pravdu.

Glavni sudac bit će Fran Jović iz Zagreba, a pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Kruno Šarić iz Županje. Četvrti sudac bit će Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. 

VAR sudac bit će Ante Čuljak iz Zagreba, dok će mu pomagati Igor Krmar koji također stiže iz Zagreba. 

Hajduk i Rijeka po šest puta su osvajali Hrvatski nogometni kup. Hajduku je to posljednji put uspjelo 2013. godine, a Rijeci 2020. Na vrhu je Dinamo sa 16 osvojenih kupova.

Komentara 1

DU
Deleted user
19:04 23.05.2022.

A zašto ne najbolji hrvatski sudac *? Zašto? ( * Ivan Bebek)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije