Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJASNIO ZAŠTO

Poznati odvjetnik najavio zaokret: Novak Đoković igrat će na Australian Openu!

?okovi?u odbijena viza, mora napustiti Australiju
Foto: NIC BOTHMA/PRESS ASSOCIATION
1/3
07.01.2022.
u 11:33

Sa svoje službene web-stranice već je uklonio Australian Open iz rasporeda, što nam sugerira da je odustao od njega

Poznati australski odvjetnik Justin Quill izjavio je da će Novak Đoković dobiti "zeleno svjetlo" za nastup na Australian Openu te objasnio zašto je takvog stava.

– Najprije, očekujem da će sudac u ponedjeljak reći da izdaje privremenu zabranu, da zaustavlja deportaciju te da će onda saslušati slučaj – kazao je Quill pa nastavio:

File photo dated 13-07-2018 of Novak Djokovic reacts. World number one Novak Djokovic "failed to provide appropriate evidence to meet the entry requirements to Australia" and his visa has been cancelled, the Australian Border Force has announced. Issue date: Wednesday January 5, 2022. Photo: John Walton/PRESS ASSOCIATION
Foto: John Walton/PRESS ASSOCIATION

– Kolo pravde se ne okreće tako brzo, a za to vrijeme bi Australian Open trebao početi i završiti. Slučaj bi pred sucem mogao biti tjednima i mjesecima. Još uvijek nije poznato što će se naći pred sucem, ali jasno je da će se odvjetnici Novaka Đokovića suprotstaviti deportaciji iz zemlje i pokušati to "srušiti" pred zakonom. Taj teret da mu je zabranjeno igrati veći je od onog koji vrši Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Dakle, iako neće stići odluka, dok je čeka, Đoković bi morao imati priliku nastupiti na turniru. Ali on je sa svoje službene web-stranice već uklonio Australian Open iz rasporeda, što nam sugerira da je odustao od njega.

Komentara 19

PA
Pax
13:19 07.01.2022.

Podrška Đokoviću!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:35 07.01.2022.

Hrvati su mahom bježali iz te i takve YU države te naselili Australiju i utkali pravosuđe zato nema mrdanja - sve po zakonu

FN
Fr@njo
13:09 07.01.2022.

Zoki , nas precednice, , reci koju..puni nam je kofer citati o Djokovicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije