Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"JAKO MI GA JE ŽAO"

Čilić javno pružio podršku Đokoviću: Nevjerojatno da se to događa, pogotovo njemu

Madrid: Drugi meč polufinala Davisovog kupa, Marin Čilić - Novak Đoković
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
07.01.2022.
u 10:08

- Teško je išta suditi jer nemamo punu informaciju o slučaju. Teško je objektivno suditi je li australska vlada trebala odlučiti ranije ili nije, to je njihova stvar

Marin Čilić je nakon velike pobjede nad Srbinom Laslom Đereom 6:3, 6:2 i prolaska u polufinale ATP turnira u Adelaideu stao u obranu Novaka Đokovića.

- Teško je išta suditi jer nemamo punu informaciju o slučaju. Teško je objektivno suditi je li australska vlada trebala odlučiti ranije ili nije, to je njihova stvar - započeo je najbolji hrvatski tenisač pa nastavio:

- Ali nevjerojatno je da se ovako sve odvilo, pogotovo Novaku. I da se još događa. Jako mi ga je žao i nadam se da će se sve jako brzo riješiti.

Ranije je uz Đokovića stao i Nick Kyrgios, s kojim je u prošlosti imao brojne trzavice. Ali, ovo ipak nadilazi tako nešto.

Komentara 2

VO
Volimrukomet
20:21 07.01.2022.

Podrska čemu?

DU
Deleted user
14:40 07.01.2022.

Podrska?TUC MUC!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije