Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZVAO NESREĆU

Poznati borac uhićen nakon što se zabio u dva automobila, odbio alkotest

UFC 249 - Khabib Nurmagomedov press conference - NY
PX Images/ABACA
08.05.2023.
u 11:11

Policija Los Angelesa je potvrdila kako se Ferguson svojim Chevy Silveradom zabio u dva parkirana automobila malo prije dva sata ujutro na aveniji Wilcox

Poznati UFC-ov borac Tony Ferguson u nedjelju rano ujutro izazvao je prometnu nesreću u Hollywoodu, te je uhićen zbog sumnje da je vozio pod utjecajem alkohola.

Policija Los Angelesa je potvrdila kako se Ferguson svojim Chevy Silveradom zabio u dva parkirana automobila malo prije dva sata ujutro na aveniji Wilcox, piše Croring.

Tonyju slijedi prekršajna prijava radi izazivanja nesreće pod utjecajem alkohola, a mogao bi dobiti i dodatnu kaznu, jer je odbio alkotest, potvrdili su iz LAPD-a.

Tony Ferguson (25-8) ima trenutačno pet poraza u nizu, a posljednju borbu imao je u rujnu prošle godine kada je giljotinom u četvrtoj rundi izgubio protiv Natea Diaza.

Ima jedan od najdužih nizova pobjeda u povijesti UFC-ove lake kategorije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije