Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA OZLJEDA

Potvrdile su se najgore moguće vijesti: Dario Šarić propušta iduću sezonu!

NBA: Playoffs-Los Angeles Lakers at Phoenix Suns
Mark J. Rebilas/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
02.08.2021.
u 11:30

To je jedna od najgorih ozljeda za sportaša i u prosjeku oporavak traje šest do devet mjeseci te po povratku nitko nije isti.

Potvrdilo se ono čega smo se bojali, Dario Šarić zbog teške ozljede mora propustiti cijelu iduću NBA sezonu!

Dodatni pregledi pokazali su rupturu prednjeg križnog ligamenta desnog koljena, zbog čega mora idući tjedan na operaciju i onda slijedi dugotrajan oporavak. Minimalno kroz cijelu iduću sezonu.

Općenito, to je jedna od najgorih ozljeda za sportaša i u prosjeku oporavak traje šest do devet mjeseci te po povratku nitko nije isti. Ozljeda utječe na brzinu, pokretnost, skok. Zato je visokim igračima posebno teška.

Slučajno ili ne, nakon što se u prvoj utakmici finala s Bucksima ozlijedio prilikom duela s Brookom Lopezom, igra prvaka Zapada izgubila je širinu. Svaki poraz bio je "za nijansu" i možda je ona upravo bio hrvatski reprezentativac.

I baš bi mu igranje za Hrvatsku moglo označiti oporavak jer Eurobasket je u rujnu iduće godine. Iako, teško da će ga klub pustit na to natjecanje... No, najbitnije je da se Dario što bolje oporavi!

 

 

 

Komentara 4

UM
umnjak
12:17 02.08.2021.

Sretno Dario

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:47 02.08.2021.

Potvrdile su se najugodnije moguće vijesti: Dario Šarić propušta iduću sezonu! i može tako bez smetnje po TV pratiti, ućiti i diviti se jednoj od najvećih zvijezdi NBA lige i svog nedostižnog uzora cudesnog slovenca i schengenskog košarkaskog viteza Luku Dončićal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije