Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Potvrđena je vijest o kojoj se dugo pričalo: Momčad iz Dubaija ulazi u regionalnu ligu

Beograd: Treća utakmica AdmiralBet ABA Lige između KK Partizana i KK Crvene zvezde
Foto: Dusan Milenkovic
1/3
24.05.2024.
u 17:25

"S nestrpljenjem očekujemo utakmice u Coca-Cola Areni u Dubaiju, gde će ljubitelji košarke moći uživati u vrhunskom iskustvu," dodao je predsednik Dubaija Abdula Seid Al Nabodah.

Košarkaši klub BC Dubai od iduće sezone i službeno će biti član ABA lige, objavilo je vodstvo regionalne košarkaške lige. Prema odlukama Skupštine ABA lige i nakon usvajanja sporazuma od strane dioničara, potpisan je višegodišnji ugovor između BC Dubai i ABA lige. Stoga su definirani svi ključni elementi buduće sportsko-poslovne suradnje, počevši od sudjelovanja BC Dubai u AdmiralBet ABA ligi od sezone 2024/25, navode se na službenim stranicama natjecanja.

Direktor lige Dubravko Kmetović je istaknuo kako je pridruživanje Dubaija ABA ligi na mnogo načina specifičan sportsko-poslovni projekat.

"Predstavlja viziju koju su klubovi ABA lige jtd prepoznali kao idealnu priliku za ostvarenje dva prioritetna cilja. Prvo, povećati kvalitetu natjecanja, a drugo, otvoriti vrata novom tržištu, što će ubrzati napore ABA lige da postane liga koja generira profitabilnije operacije za dobrobit svojih dioničara," kazao je Kmetović.

Predsjednik kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Abdul Seid Al Nabodah je kazao kako je oduševljen ulaskom u ABA ligu.

"S nestrpljenjem očekujemo utakmice u Coca-Cola Areni u Dubaiju, gde će ljubitelji košarke moći uživati u vrhunskom iskustvu," dodao je predsednik Dubaija Abdula Seid Al Nabodah.

Više informacija o ovom projektu bit će na službenoj press konferenciji koja će se održati u utorak, 28. svibnja u Beogradu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije