Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD JE I SLUŽBENO

Potvrđeno: Man. City kupio kapetana mlade hrvatske reprezentacije!

Ante Palaversa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
31.01.2019.
u 13:13

Hajduk će za ovaj transfer dobiti 4,8 milijuna eura odštete plus još 1,5 milijuna na ime bonusa

Nadareni veznjak Hajduka Ante Palaversa (18) potpisao je za Manchester City, službeno je potvrđeno na stranici Hajduka. Prema ranijim izvještajima, Hajduk će za ovaj transfer dobiti 4,8 milijuna eura odštete plus još 1,5 milijuna na ime bonusa.

Ti će se bonusi sigurno ostvariti jer su vezani za Palaversinu posudbu u Hajduku koja će trajati idućih godinu i pol dana.

Palaversa bi se Cityju trebao priključiti u ljeto sljedeće godine, gdje ga, prema nekim naznakama, vide kao nasljednika brazilskog reprezentativca Fernandinha

Palaversa se već vratio u Split nakon potpisa.

– Ja sam Hajdukovo dite, igranje na Poljudu mi je uvijek bio san, a nakon svega sam sretan što je rad Hajdukove akademije prepoznao jedan od najvećih klubova na svijetu. Hvala Manchester Cityju na povjerenju, ispred mene je još puno rada, nisam još uvijek pokazao sve što mogu i nadam se da ću igranjem za Hajduk opravdati veliko povjerenje koje sam dobio od prvaka Engleske – kazao je Palaversa.

Inače, Ante Palaversa rodom je iz Žrnovnice, odrastao je i živi u trokutu Žrnovnica – Stobreč – Podstrana, gdje je igrao nogomet po uzoru na oca Ivana, nogometaša Mosora, Primorca, Poljičanina.

Prošao je sve omladinske selekcije hrvatske reprezentacije, kapetan je U-19 reprezentacije. Ove sezone ušao je u prvu momčad Hajduka te bio možda i jedina svijetla točka bijelih u protekloj sumornoj sezoni koju je Hajduk završio na tek šestom mjestu s 22 boda zaostatka za vodećim Dinamom. 

>> Pogledajte i tko su najbolje plaćeni hrvatski sportaši

Komentara 29

DU
Deleted user
13:41 31.01.2019.

Već je to ekipa iz Našeg Hajduka potrošila a još treba crtati svastike i praviti nerede na utakmicama.

Avatar petrolio
petrolio
14:26 31.01.2019.

najprije su se pisale bajke o 8-10 mil.eur, a realnost je pola od toga, s time da ga hajduk još mora držati u momčadi da igra i razvijati igrača koji više nije njegov....strašno kako loš posao! a ove smiješne priče po kojima će klinac otići u M.C. ne treba niti komentirati, takvih kao palaversa oni svake godine kupe desetak jer riskiraju s malo love (za njih) pa ako što bude od njih super, ako ne nema veze jer to im je i tako sića. najsmješnije je što dinamo ima ponude od preko 20 mil.eur za plma pa se o tome skoro ni ne piše, ima ponudu za klinca marina od 10 mil.eur i o tome se skoro ne piše, ali zato za palaversu svaki dan 5 članaka i tako već 10 dana iako je prodan za sitnu lovu

Avatar Tito
Tito
14:30 31.01.2019.

Kad su dali tolike pare neka povedu i pola Torcide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije