Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD JE I SLUŽBENO
Povratak na članak

Potvrđeno: Man. City kupio kapetana mlade hrvatske reprezentacije!

Hajduk će za ovaj transfer dobiti 4,8 milijuna eura odštete plus još 1,5 milijuna na ime bonusa

Komentari 29

DU
Deleted user
13:41 31.01.2019.

Već je to ekipa iz Našeg Hajduka potrošila a još treba crtati svastike i praviti nerede na utakmicama.

VL
Avatar petrolio
petrolio
14:26 31.01.2019.

najprije su se pisale bajke o 8-10 mil.eur, a realnost je pola od toga, s time da ga hajduk još mora držati u momčadi da igra i razvijati igrača koji više nije njegov....strašno kako loš posao! a ove smiješne priče po kojima će klinac otići u M.C. ne treba niti komentirati, takvih kao palaversa oni svake godine kupe desetak jer riskiraju s malo love (za njih) pa ako što bude od njih super, ako ne nema veze jer to im je i tako sića. najsmješnije je što dinamo ima ponude od preko 20 mil.eur za plma pa se o tome skoro ni ne piše, ima ponudu za klinca marina od 10 mil.eur i o tome se skoro ne piše, ali zato za palaversu svaki dan 5 članaka i tako već 10 dana iako je prodan za sitnu lovu

VL
Avatar Tito
Tito
14:30 31.01.2019.

Kad su dali tolike pare neka povedu i pola Torcide

VL
NA
Nale50
14:34 31.01.2019.

Dinamovac sam do bola....ali veselim se ako će i Hajduk "prodisati"...što manje jala to više pozitive za sve ....

VL
PH
Pravi-Hrvat
18:06 31.01.2019.

Čestitam Večernjaku što su napokon saznali da se radi o kapetanu U-19 reprezentacije! Prije par mjeseci reprezentacija je izborila dodatni krug kvalifikacija golovima Šege i Palaverse. Posebno je atraktivan i emotivan bio kapetanov gol u 89.-oj minuti. Večernji je objavio članak samo u pisanom obliku i to u DVIJE REČENICE. Pitam se zašto?

VL
Avatar doog_kool
doog_kool
16:15 31.01.2019.

Sretno Palaversi u karijeri,ali ja se bojim da on nece za city nikada zaigrati niti sekunde....ne razumijem toliku medijsku pompu....

VL
DU
Deleted user
13:28 31.01.2019.

Šteta do ljeta je taj novac potrošen na plaće,a nova mantra kako će Hajduk ponovo s mladima u pokušaj stvaranja boljeg sutra ponovo pada u vodu.Šta će im Palaversa za ovu sezonu????? Uzima mjesto nekom drugom mladom za razvoj.Znači prodaja isklučivo jer je voda do grla ,a ne kao vizija.Dugoročno gledano niti je za njega ovo dobro niti za Hajduk.Ako napišeš ovako nešto kao ja želiš loše Hajduku? Ne gospodo nemate nikakvu viziju nego imate sustav vođenja kluba koji vodi ravno u propast.Jedino vas država i grad drže iznad vode i to će vrlo vjerovatno raditi i u budućnosti.A vi ste se odmaki od politike ko fol. Hrvatska zaslužuje hrvatski uspješniji Hajduk.Ne uteg nego krila hrvatskog nogometa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.