Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEISPUNJENE ŽELJE

Potpredsjednik srpskog saveza: Rekao sam Hrvatima i Albancima 'samo da nam vi dođete'

Euro 2024 Qualifier - Group G - Serbia v Bulgaria
Foto: ZORANA JEVTIC/REUTERS
1/3
03.12.2023.
u 09:42

"Mislim da imamo pristojne šanse ukoliko se dobro pripremimo, ispravimo neke greške iz prethodnih utakmica. Savez će napraviti sve da pronađe bazu u narednih 48 sati", rekao je potpredsjednik srpskog nogometnog saveza, Branislav Nedimović

U subotu je održan ždrijeb Europskog prvenstva 2024. godine u Njemačkoj. Dok neki slave jer imaju naizgled lakši posao u skupinama, Hrvatska je svrstana u grupu B, zajedno s Italijom, Španjolskom i Albanijom. Nitko od uključenih nije osobito oduševljen ovakvim rasporedom, no jedna je reprezentacija priželjkivala upasti u skupinu s Vatrenima i Furijom.

Riječ je o reprezentaciji Srbije koja se našla u skupini s Engleskom, Danskom i Slovenijom. Očito je da niti oni neće imati jednostavan posao uz Englesku i Dansku, ali donekle lakši protivnik trebala bi biti Slovenija. Potpredsjednik srpskog nogometnog saveza, Branislav Nedimović, komentirao je ždrijeb.

GALERIJA Hrvatska izvukla 'žestoku' grupu. Vatreni idu na Španjolsku, Italiju i Sloveniju

Euro 2024 Qualifier - Group G - Serbia v Bulgaria
1/8

Nakon ceremonije održane u hamburškoj koncertnoj dvorani Elbphilharmonie rekao je kako je htio da Srbija igra protiv Hrvatske i Albanije.

"Iskreno, htio sam B grupu, u kojoj se nalaze Španjolska, Albanija i Hrvatska. U subotu ujutro sam svima pričao, i predstavnicima Albanije i Hrvatske, samo da nam vi dođete... Ali, eto, želja mi se nije ispunila", prenosi srpski portal Telegraf.

VEZANI ČLANCI:

"Mislim da imamo pristojne šanse ukoliko se dobro pripremimo, ispravimo neke greške iz prethodnih utakmica. Savez će napraviti sve da pronađe bazu u narednih 48 sati, omogući igračima i stručnom stožeru maksimalne uvjete. Da se dobro pripreme za start i meč s Englezima", rekao je potpredsjednik.

Mislite li da Hrvatska može proći skupinu na Euru?

Komentara 12

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
10:40 03.12.2023.

Hnj hnj, je, baš si to htio 😏 srpska posla, ko miš kad se napije 🐭 Englezi će vam uvalit 5 komada, a Slovenija će vas razbit.

T2
Tomo_20
11:34 03.12.2023.

Haha hoce rano kuci ici je mislio hahaha

PE
performerr
13:49 03.12.2023.

Vec se bahate a nije ni poceo. To bi mogo kratko trajati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije