Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZGAZIT ĆEMO ZAGREPČANE'

Poruka Torcide uoči derbija šokirala mnoge: 'Budimo vjetar u leđa protiv maksimirske gube'

Split: Navijači na utakmici između Hajduka i Dinama
Milan Sabic/PIXSELL
29.03.2024.
u 16:00

Splitska navijačka skupina Torcida objavila je poruku na društvenim mrežama za igrače Hajduka. U njoj je pozvala sav Hajdukov navijački puk na angažman po pitanju podrške igračima

Nogometaši Hajduka i Dinama u subotu će od 19.30 sati odigrati derbi-susret 28. kola HNL-a. Utakmica na Poljudu igrat će se pod rigoroznim sigurnosnim uvjetima, okršaj je to koji bi mogao odrediti i konačan izgled ljestvice domaćeg nogometnog prvenstva. Hajduk je drugi na ljestvici, s četiri boda manje od vodeće Rijeke, dok je Dinamo treći s bodom i utakmicom manje od Hajduka. Iz oba tabora ovoga su petka održane press-konferencije, a objavljen je i poseban sigurnosni plan u Splitu s obzirom na to da će navijači Dinama u svom aranžmanu doći skroz do Poljuda, a ne samo do Dugopolja, kako je do sada bio slučaj.

Splitska navijačka skupina Torcida objavila je poruku na društvenim mrežama za igrače Hajduka. U njoj je pozvala sav Hajdukov navijački puk na angažman po pitanju podrške igračima.

- Pripadnici Torcide, navijači Hajduka, ne treba trošiti riječi na isticanje važnosti derbija koji se igra u subotu na Poljudu, kao ni na naglašavanje našeg zadatka od prve do zadnje minute utakmice. Bodriti naš klub, gromoglasno, srčano i bespoštedno, naša je dužnost i obaveza uvijek, a u utakmicama koje Hajduku slijede, važnija nego ikada - navodi se i dodaje:

- Šalovi u rukama, grmljavina s tribina i neprekidna podrška neka budu siloviti vjetar u leđa igračima protiv maksimirske gube! Srce, dlan, grlo, šal! Prije utakmice, od 13.30, okupljamo se na zagrijavanju ispred Kluba navijača gdje će biti postavljeni i šankovi. Zbog koreografije na stadion ulazimo 2 sata ranije, a tribina sjever treba u potpunosti biti popunjena najkasnije sat vremena prije početka utakmice! Zgazit ćemo Zagrepčane - napisali su iz Torcide.

Split: Navijači na utakmici između Hajduka i Dinama
1/11
Ključne riječi

Komentara 4

JO
JovanC
16:36 29.03.2024.

Zdrav covjek ima tisucu zelja, a bolestan samo jednu - da ih je dobit u nedilju! Bolesnici necete nas nikad dobit. Jer smo mi space shutle za vas.

IG
IgorY
21:04 29.03.2024.

Mržnja nikada nikome dugoročno ništa dobra nije donijela. U stvari i ta retorika je na razini one predsjednika države pa se ničemu ne treba previše čuditi. U normalnoj državi ovakve navijačke skupine jednostavno bi se zabranile ( i Torcida ii BBB), a predsjednika isto ovakvog smjestilo u bolnicu. I gotova stvar

Avatar Art of Noise
Art of Noise
11:45 30.03.2024.

Ha, ha, ha, ha, ha! Genijalna Torcida! :D Smisa' za humor nikad ne nedostaje. :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije