Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO SU NERVOZNI

Portugalci uvrijeđeni zbog izjave Hajdukovca, smatraju da ih provocira

Split: Prva utakmica 3. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Hajduk - Vitoria SC
Miroslav Lelas/PIXSELL
09.08.2022.
u 16:37

Hajduk ide prolazak u srijedu protiv Vitorije, portugalski novinari nisu dobro primili izjavu veznjaka 'majstora s mora'

Splitski Hajduk priprema se za uzvratni ogled trećeg pretkola Konferencijske lige. Bijeli putuju na sjever Portugala s lijepom prednosti od 3:1 i prolazak je od iznimne važnosti za klub ali i HR u cjelini. 

Portugalci se hrabre da Vitoria nije bila loša te da Hajduk nije bilo toliko nadmoćniji na Poljudu, ali nisu baš u pravu. Zasmetala im je i izjava veznjaka Lukasa Grgića

- Atmosfera na Poljudu se ne može ni s čim usporediti. Vidio sam strah u njihovim očima, oni nikada nisu doživjeli takvu atmosferu. Govore da to čeka i nas, ali vidjet ćemo - rekao je Grgića u zračnoj luci po dolasku u Portugal.

-  Kakve su ovo izjave. Pa to je obična provokacija - pisalo je u današnjem izdanju Recorda.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Komentara 3

DU
Deleted user
17:52 09.08.2022.

Na žalost ovakve izjave samo će dodatno motivirati protivnika, bilo bi lijepo da i Hajduk prođe dalje ali …,

KA
kažemja
20:04 09.08.2022.

Strah u očima ??? Ha ha ha !!

Avatar matezanki13
matezanki13
18:14 09.08.2022.

Hajdukov trener i sam je nakon utakmice trećeg pretkola Konferencijske lige kazao da njegovi igrači nisu mogli pasti uz takvu navijačku podršku, a suparnički strateg Moreno izjavio je da, pak, njegovi nogometaši baš i nisu navikli na takav ambijent. 5. kolovoza 2022.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije