Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencijska liga

Trener Vitorije samopouzdan: Imali smo mnogo pogrešaka u Splitu, ali nismo igrali loše

storyeditor/2022-08-04/PXL_040822_94975362.jpg
09.08.2022.
u 13:59

– Imamo cijeli niz dobro identificiranih pogrešaka koje su nam oduzele samopouzdanje i kvalitetu igre. No, generalno, nismo igrali loše u Splitu, nemojte misliti da je Hajduk toliko nadmoćan u odnosu na nas – istaknuo je Moreno Teixeira.

Hajduk ima više od 10.000 pretplatnika u novoj sezoni. Ta sjajna brojka sigurno će biti dodatni vjetar u leđa igračima Valdasa Dambrauskasa u uzvratu 3. pretkola Konferencijske lige u Portugalu. Podsjetimo, bijeli brane prednost od 3:1 iz prve utakmice, a uzvrat se igra u srijedu u 18 sati.

Iako je Hajduk dominirao u igri s Portugalcima, trener Vitorije iz Guimaraesa uvjeren je da njegova momčad može izbaciti hrvatskog doprvaka.

– Razumijemo zašto smo pobijeđeni s 3:1 u Splitu. Puno se govorilo o pogreškama Miguela Mage i Danija Silve, ali oni i dalje imaju moje potpuno povjerenje. Napravili smo i neke mnogo teže pogreške, ali o njima dvojici više se govorilo jer smo nakon tih pogrešaka primili pogotke. Imamo cijeli niz dobro identificiranih pogrešaka koje su nam oduzele samopouzdanje i kvalitetu igre. No, generalno, nismo igrali loše u Splitu, nemojte misliti da je Hajduk toliko nadmoćan u odnosu na nas – istaknuo je Moreno Teixeira.

U Guimaraesu željno iščekuju povratak Andréa Andréa, iskusnog 32-godišnjeg veznjaka, nekadašnjeg reprezentativca i igrača Porta. Protekle sezone bio je na posudbi u Saudijskoj Arabiji, a sada se vratio u Vitoriju. Moreno nije otkrio hoće li veznjak koji se već mjesec dana oporavlja od ozljede konkurirati za uzvrat:

– André je jako važan igrač za naš klub, bio je to i prije, i sada je, a bit će i ubuduće. Vrlo je motiviran i želi što prije početi igrati. Kada bude potpuno spreman, bit će nam veliko pojačanje.

Za razliku od prve utakmice, kada je Vitoria bila favorit, kladionice su sad promijenile ploču. Na ukupnu pobjedu Hajduka koeficijent je sada 1,20, a na Portugalce 4. No, ta uloga favorita ne smije uspavati Splićane.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:10 09.08.2022.

bahati jajdukovci ispadaju veceras, to im od srca zeli bar 3,5 milijuna ljudi u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije