Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pričom na priču

Ponovo u istom dresu uz Ronalda? Juve navodno želi kupiti Rodrigueza

James Rodriguez
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.10.2018.
u 21:41

Kolumbijac se trenutačno nalazi na posubi u Bayernu, ali informacije govore da ga Bavarci nemaju namjeru otkupiti od Reala.

Već godinama praktički nedodirljivi Juventus planira osnažiti svoje redove Kolumbijcem Jamesom Rodriguezom. Tako barem u utorak pišu talijanski mediji, koji navode da bi Stara dama u napad mogla već u siječnju. 

Podsjetimo, Rodriguez trenutačno brani boje Bayerna, međutim put Torina bi ga mogao odvesti menadžer Jorge Mendes, koji ujedno brine i o karijeri Cristiana Ronalda.

Bayern je Rodrigueza doveo u svoje redove u ljeto 2017. godine, te ga madridskom Realu platio 10 milijuna eura na ime dvogodišnje posudbe.

Bavarski ga klub na kraju ove sezone ima pravo otkupiti za 32 milijuna eura, ali je nedavno i njemački list Bild objavio da to nije u planu čelnicima njemačkog kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije