Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKO VIĐENO

Niko Kovač vlada čvrstom rukom: Evo što je napravio zvijezdi Bayerna

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
24.10.2018.
u 18:00

Kovač je sinoć na klupi ostavio Thomasa Müllera koji nije počeo ni utakmicu s Wolfsburgom. To se rijetko viđa jer su statističari odmah iskopali podatak da je Müller prvi put nakon osam godina bio na klupi dvije utakmice Bayerna zaredom.

Bayern kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač sinoć svladao AEK s 2:0 u trećem kolu Lige prvaka. Kovač je tako nakon velike krize bavarskog giganta uspio povezati dvije pobjede nakon što je za vikend slavio kod Wolfsburga (3:1).

Kovač je sinoć na klupi ostavio Thomasa Müllera koji nije počeo ni utakmicu s Wolfsburgom. To se rijetko viđa jer su statističari odmah iskopali podatak da je Müller prvi put nakon osam godina bio na klupi dvije utakmice Bayerna zaredom.

- Niko Kovač sastavlja momčad za koju smatra da može dobiti utakmicu - rekao je sportski direktor Hasan Salihamidžić na tu temu. Njemački novinari proteklih su tjedana bili dosta kritični prema Kovačevom vođenju momčadi i rotacijama igrača koje radi.

- Odigrali smo jako, jako dobro. Imali smo loptu u posjedu, dominirali i stvorili nekoliko prilika. Jako sam zadovoljan kako smo odigrali - rekao je Kovač iako njemački mediji ne dijele to mišljenje. Bild je naveo da je igra bila "sra...".

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
18:13 24.10.2018.

Pozivati se na to što piše "Bild" je najniže od najnižeg. Kako izgleda "Bild" čak i vi sami držite boljim novinama od vaših, inače ih ne bi citarli "sr...je".

TR
TrvtkoKomadina01
18:46 24.10.2018.

Niko će sa novim zvijezdama napraviti čudo od Bayerna, a stare zvijezde koje su izgubile sjaj, snagu i žar će se same ugasiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije