Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UHVATILI SMO RITAM'

Kovač pred novi izazov otkrio: Nikad to nisam napravio u karijeri!

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.10.2018.
u 08:05

- Na početku sezone svaku šut na gol smo zabili. U posljednje vrijeme to nije bio slučaj. Moramo zabijati više golova - ističe Niko.

Pred Nikom Kovačem trebali bi ipak biti mirniji dani nakon što je izvukao Bayern iz krize i nanizao tri pobjede u nizu.

- Uhvatili smo ritam, vratili smo se na pobjedničku stazu, ali želimo pobijediti i u utakmicama koje slijede - rekao je Kovač pred kojim je utakmica Kupa protiv niželigaša Rodinghausena.

- Prolazak dalje je top prioritet. To je naš cilj. Igramo protiv četvrtoligaša, ali neće biti lako. Nećemo ih podcijeniti, nikad to nisam napravio u karijeri! Shvaćamo utakmicu ozbiljno i ne želimo ništa prepustiti slučaju - istaknuo je Niko uoči pa istaknuo što njegova momčad još mora popraviti.

- Na početku sezone svaku šut na gol smo zabili. U posljednje vrijeme to nije bio slučaj. Moramo zabijati više golova - ističe Niko.

>> Pogledajte kako je Bolt ismijao Pogbu

Ključne riječi

Komentara 3

PU
Pukovnik
08:21 30.10.2018.

Nije Bayern slučajno izabrao Kovača. Vrhunski je trener. Mediji ga pljuju jer je Hrvat, dijete “gastarbajtera”. Da je Englez ili Talijan slavili bi ga, dapače da je Sirijac ili Iračanin nosili bi ga na leđima.

Avatar southman
southman
09:11 30.10.2018.

Čim je Uprava stala iza Kovača došli su i rezultati ! Bunt igrača nije uspio i idemo dalje !

AN
AnteKino
12:50 30.10.2018.

Bravo Niko nedaj se Anica je uz tebe .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije