Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR PRVAKA

Pokraj zagrebačkih fontana bit će ugrožen svjetski rekord!

02.09.2020.
u 10:45

Nema nikakve sumnje da će Crouser na svim mitinzima na kojima će nastupati do kraja sezone napadati svjetski rekord koji s 23.12 već 30 godina drži njegov sunarodnjak Randy Barnes.

Natjecanje u bacanju kugle pokraj zagrebačkih fontana 14. rujna zasigurno će izazvati posebnu pozornost ljubitelja atletike u cijelom svijetu.

Na startnoj listi 6. Memorijala Ivana Ivančića nalaze se, naime, olimpijski pobjednik Ryan Crouser i svjetski prvak Joe Kovacs. Joe Kovacs je na lanjskoj konferenciji za novinare poručio organizatorima Hanžekovićeva memorijala da ove godine postave oznaku na bacalištu i na 23 metra, nakon čega je na Svjetskom prvenstvu u Dohi osvojio zlato hicem od 22.91, što je treći rezultat svih vremena u ovoj disciplini.

No prvi kandidat za prebacivanje spomenute linije bit će ipak Ryan Crouser. Olimpijski pobjednik i rekorder zagrebačkog mitinga ove je godine već bacio kuglu 22.91, a u subotu je na mitingu u Des Moinesu pobijedio s 22.72, pri čemu je njegova kugla u svih šest pokušaja letjela preko 22 metra! Nema nikakve sumnje da će Crouser na svim mitinzima na kojima će nastupati do kraja sezone napadati svjetski rekord koji s 23.12 već 30 godina drži njegov sunarodnjak Randy Barnes.

Osim Crousera i Kovacsa, na startnoj je listi, između ostalih, i dvostruki svjetski prvak David Storl

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije