Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽAN PRIZOR

VIDEO Stravičan lom noge BiH reprezentativca, morali mu rezati kopačku

UEFA Nations League - League A - Group 1 - Bosnia and Herzegovina v Poland
DADO RUVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.10.2020.
u 08:32

"Elvirova ozljeda nas je ubila. Nismo više imali želje za igru. On nam je bitan igrač, a sada ga neće biti nekoliko mjeseci. To ćemo osjetiti. Na pauzi su svi igrači bili preplašeni zbog onog što se dogodilo Koljiću", rekao je nakon utakmice trener Craiove Cristiano Bergodi

Reprezentativac vrste Bosne i Hercegovine Elvir Koljić u petak navečer je doživio stravičnu situaciju na utakmici rumunjske lige između svoje Craiove i Poli Iasija. 

Pri trku na jednu loptu nemilosrdno ga je očistio protivnički branič Ovidio Mihalache, a Koljić je pao i u nevjerici vrištao od bolova. Liječnički tim mu je morao izrezati kopačku kako bi mogao izvući nogu. Sudac Hategan je Mihalacheu odmah pokazao crveni karton. 

Nedugo nakon utakmice potvrđeno je da je Koljić teško slomio lisnu kost, a strateg njegove momčadi bio je u šoku. 

"Elvirova ozljeda nas je ubila. Nismo više imali želje za igru. On nam je bitan igrač, a sada ga neće biti nekoliko mjeseci. To ćemo osjetiti. Na pauzi su svi igrači bili preplašeni zbog onog što se dogodilo Koljiću", rekao je nakon utakmice trener Craiove Cristiano Bergodi.

Lijepu gestu učinili su navijači Craiove koji su došli pred bolnicu skandirati Koljićevo prezime u znak podrške.

Video teške ozljede 25-godišnjaka pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 3

NE
Nemanadimak
08:41 03.10.2020.

Uopce mi nije jasno sto je jos uvijek dozvoljeno uklizavanje? Pa to uklizavanje bi morali kaznjavati automatskim crvenim kartonom.

Avatar Bell940
Bell940
09:17 03.10.2020.

Ako Eduardo nije primjer onda ga niti ne bude bilo, svako navlačenje za dres ili laktarenje je žuti! Nogomet se mora igrati bez kontakta

OL
oLo
09:00 03.10.2020.

Jaooo.... još se suigrač čudi i širi ruke jer je kostolomac kao neopravdano dobio žuti karton.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije