Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedvosmislena poruka

Pogledajte što je Torcida poručila igračima Hajduka!

Hajduk - Istra
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
05.05.2014.
u 18:49

No, igračima to očito nije bio dovoljan poticaj jer su još jednom odigrali vrlo blijedio i doživjeli poraz...

Hajduk je jučer u sklopu 34. kola HNL-a na Poljudu izgubio od Istre 0:1, ali rezultatski mu to nije previše značilo jer je siguran na trećoj poziciji. A posebna priča na jučerašnjoj utakmici bila je Torcida, koja je na samom početku utakmice bodrila svoje igrače, a nakon početnih 15 minuta okrenula se pogrdnom skandiranju. "Častili" su navijači Hajduka Davora Šukera, HNS i Zdravka Mamića, a nije im smetao ni novi naputak HNS-a u kojem se sucima nalaže da zbog takvog skandiranja prekinu utakmicu.

Sudac ih je upozorio preko razglasa, nakratko je čak i prekinut susret, no utakmica je ipak privedena kraju. No, značajna je bila poruka koju je Torcida uputila svojim igračima. U jednom trenutku razvili su veliki transparent na kojem je pisalo: "Za vaša loša izdanja, nemojte da vam suci uvik budu opravdanja. Ne obazirite se na njihove odluke i namještaljke, samo se borite za boje hajdučke!"

No, igračima to očito nije bio dovoljan poticaj jer su još jednom odigrali vrlo blijedio i kod kuće doživjeli poraz...

>>Odluka HNS-a je loša, pa meni 20 godina viču da sam majmun i cigan

>>Hajduk izgubio na Poljudu, navijači vrijeđali, sudac prijetio prekidom

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Pero2013
Pero2013
19:00 05.05.2014.

Ovi navijači su isto daske postali ima više od 2o godina, traže od magaraca da idu u trku sa trkačkim konjima i pobjede, pa to nem ni u crtićima :-)

Avatar mohito
mohito
19:52 05.05.2014.

da da, suci i njihove namjestaljke su krivi za losa izdanja, i mamic, i hns, i suker, a malo i bura i jugo, i los prinos krastavaca na jugu afrike i intergalakticka urota na celu sa platiniem koji je zapravo mamiceva marioneta…a ti isti su krivi i za bankrot - glavno da su brbljic i ekipa sposobni, i da nema mamica bili bi prvaci europe i poznatog svemira (jos samo da jednom prodju prvo predkolo kvalifikacija)…

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
18:54 05.05.2014.

ziher buju vas poslusali, uz likove iz "svecane" loze... isto kao i ovi iz maksimirske 128.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije