Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majstorski

Pogledajte potez kojim je Šarić oduševio Amerikance

Dario Šarić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
02.07.2017.
u 19:21

NBA liga napravila je video u kojem su deset najboljih driblinga sezone, a među njima je i jedan Šarićev.

Dario Šarić na maestralan je način debitirao u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. Hrvatski košarkaš je odigrao 81 NBA utakmicu prošle sezone uz prosjek od 12.8 koševa, 6.3 skokova i 2.2 asistencije te dvaput bio novak mjeseca. Svi su ga vidjeli i kako uzima nagradu novaka godine, no dobio ju je Malcolm Brogdon.

- Iskreno, nisam ni znao da mi je Brogdon konkurencija. Smatrao sam da će odluka pasti između Joela Embiida i mene. Ili da će obojici dati nagradu. Kad je pripala Brogdonu, ostao sam razočaran, ne mogu to negirati, rekao je Dario nakon dodjele nagrada. Međutim, tada ga je tješila da je izabran u najbolju petorku novaka, a sada mu je stiglo još jednom veliko priznanje koje će mu poslužiti kao dodatna satisfakcija.

Naime, NBA liga napravila je video u kojem su deset najboljih driblinga sezone, a među njima je i jedan Šarićev. Hrvatski košarkaš u utakmici protiv Bostona sjajnom je fintom bacio Šveđanina Jonasa Jerebka na pod, a taj njegov potez nalazi se na petom mjestu ovog izbora...

Komentara 1

DU
Deleted user
16:55 03.07.2017.

Šarićev koš je lijep, no sve su to finte u pola koraka, no kad gledam ove crne dečke, koji isfintiraju cjelu obranu, polome im kičme i zabiju, to je prva klasa! Šarić je izvtstan, no mora još mnogo učiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije