Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Svijet reagira na nepravdu koja je učinjena Hrvatu: 'To je sramota'

Dario Šarić
Foto: Facebook/Philadelphia
1/8
27.06.2017.
u 08:51

Što se Šarića tiče, tješiti ga može što je jednoglasno izabran u najbolju petorku novaka u NBA ligi.

Dario Šarić, nažalost, nije uspio osvojiti nagradu za novaka godine u NBA ligi. Hrvatski košarkaš imao je sjajnu sezonu u Philadelphiji, odigrao je 81 utakmicu uz prosjek od 12.8 koševa, 6.3 skokova i 2.2 asistencije. Ut to, dva puta bio je proglašen rookiejem mjeseca te je slovio i kao favorit za godišnju nagradu, ali ona je ipak otišla u ruke Malcolma Brogdona.

Igrač Milwaukee Bucksa imao je prosjek 10,2 koša, 4,2 asistencije i 2,8 skokova, što je prilično slabije od onoga što je ostvario hrvatski košarkaš, a uz to niti jednom nije dobio mjesečnu nagradu. Zbog toga mnogi smatraju da je Šariću učinjena nepravda, da su Amerikanci izabrali svog košarkaša jer baš i ne vole dijeliti tu nagradu košarkašima izvan SAD-a. Recimo, od Europljana je dosad u povijesti to osvojio samo Pau Gasol.

"Ovo je sramota, Šarić je opljačkan", jedan je od komentara na društvenim mrežama, a nije ostao usamljen jer mnogo je onih koji su reagirali na ovu nepravdu. Stoga vam u nastavku donosimo neke od komentara...

Što se Šarića tiče, tješiti ga može što je jednoglasno izabran u najbolju petorku novaka u NBA ligi. Šarić je svojim igrama u dresu Philadelphia 76-ersa dobio povjerenje svih 100 osoba s pravom glasa u izboru najbolje petorke novaka u ligi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 44

Avatar Django
Django
12:44 27.06.2017.

Eto vam sad Trumpovo "Amerika first".

IH
iron.hide.54966
09:43 27.06.2017.

Treba prekinut sve diplomatske odnose s amerima, jer u hrvatskoj više ništa neće biti isto.

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
09:19 27.06.2017.

lopovluk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije