Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije novak godine

Šarić: Razočaran sam, Barkley mi je rekao da je pokušao sve, ali...

Dario Šarić
Foto: Vanja Deželić
1/2
28.06.2017.
u 13:25

- Brza je igra i imao sam prilike osjetiti kako je čuvati Kawhija Leonarda, LeBrona i Hardena pa su me školovali.

Dario Šarić odigrao je vrhunsku prvu sezonu u NBA ligi, ali na kraju ipak nije dobio nagradu za novaka godine. Hrvatski košarkaš završio je na drugom mjestu, iako mnogi smatraju da je upravo on zaslužio priznanje.

- Teško mi je, razočaran sam. očekivao sam da ću dobit nagradu, gledajući sa sportske strane. Odigrao sam 81 utakmicu, ispočetka teže i kasnije sam se naviknuo. No, takve su okolnosti i Brogdonu čestitam. Ali, nisam mislio da mi je on uopće konkurent, mislio sam da je Embiid. On je imao najbolju statistiku, sjajan je i bit će velika zvijezda. Mislio sam da ćemo podijeliti nagradu, rekao je Šarić.

Neke košarkaške legende smatraju da je nepravedno što Šarić nije novak godine.

- McGrady je stao iza mene, vidio sam Barkleyja pa samo popričali, rekao je da je dao sve od sebe da utječe na to da dobijem nagradu. Ali, po njegovu govoru i izrazu lica shvatio sam da nisam dobitnik i prije proglašenja.

Dojmovi iz prve sezone?

- Brza je igra i imao sam prilike osjetiti kako je čuvati Kawhija Leonarda, LeBrona i Hardena pa su me školovali. Harden mi je u tri minute zabio 14 koševa...

 

Komentara 4

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
21:04 28.06.2017.

Da kojim slucajem nisi igrao za klub u razvoju i dospio do doigravanja, sigurno bi dobio tu cast. Ali bilo kako bilo, tvoj talent i kvaliteta nemaju granice u NBA. Samo tjedan nakon izbora nitko nezna nabrojiti 3 zadnja Novakaka Godine. Titula godi samo tebi i mozda klubu, , ali je irelevantna ostalim poklonicima NBA kosarke.

Avatar whitesox
whitesox
15:48 28.06.2017.

Za mene si naj bolji!Uživanje je gledati tvoju igru!

DU
Deleted user
21:26 28.06.2017.

Budimo objektivni igra u losem klubu na kojem se izivljavaju pa je nabijao statistiku u teskim porazima iako i donio neke pobjede u seriji al ipak je ovaj drugi doprinosio u pobjedama i usao u doigravanje sto je nemoguce tesko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije