Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIM GVARDIOLA

Pogledajte koliko Livaković vrijedi nakon Katara, još dva vatrena postala skuplja

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Japan v Croatia
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/4
23.12.2022.
u 19:04

Popularni Livi, smatraju mnogi, nepravedno je ostao zakinut za Zlatnu rukavicu, nagradu koja ide u ruke najboljem vrataru Mundijala. Unatoč novom ažuriranju, vrijedio je i više u jednom trenutku karijere, čak 15 milijuna.

Transfermarkt je ažurirao vrijednosti za mnoge igrače koji su nastupili na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Kataru. Joško Gvardiol postao je najskuplji stoper svijeta, o čemu smo pisali, a porast bilježe još trojica hrvatskih reprezentativaca. Jedan od njih je, jasno, Dominik Livaković.

Popularni Livi, smatraju mnogi, nepravedno je ostao zakinut za Zlatnu rukavicu, nagradu koja ide u ruke najboljem vrataru Mundijala. Na kraju je pripala Argentincu Emilianu Martinezu, koji je tijekom SP-a imao čak triput manje obrana od čuvara mreže Dinama. Livaković je s dosadašnjih osam i pol milijuna skočio na 14 milijuna eura. Vrijedio je i više u jednom trenutku karijere, čak 15 milijuna.

Ali je zato Josip Juranović stigao do tržišnog vrhunca. Nova cijena mu je devet milijuna eura, najveća dosad, a sve je rezultat očito sjajnih nastupa na desnom beku vatrenih, osobito protiv Brazila u osmini finala natjecanja. S druge strane, iako nije igrao previše, plus je zaslužio i Borna Barišić - sa šest na šet i pol milijuna eura. 

Sva ažuriranja pogledajte OVDJE

>> Mamić: 'Ako vi dozvolite da ovakve 'fukare' ruše naš klub, ja to ne mogu vjerovati'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije