Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Pogledajte kako je Mandžukić briljirao u derbiju: Zabio dva gola!

Mario Mandžukić Juventus Napoli
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
29.09.2018.
u 19:54

Mandžukić je prvi gol zabio na asistenciju Ronalda, a kod drugog nije imao težak zadatak pospremiti loptu u mrežu iz blizine

Nakon rimskog derbija, sedmo kolo Serie A donijelo je i derbi dvije vodeće momčadi lige u kojem je Juventus s 3:1 pobijedio Napoli.

Gosti su poveli nakon sjajne akcije koju je nakon asistencije Callejona završio Mertens u 10. minuti.

Na odgovor stare dame čekalo se do 26. minute kada je Ronaldo ubacio s lijeve strane, a u sredini je glavom u mrežu gostiju loptu pospremio Mario Mandžukić.

Juve je do preokreta stigao na početku nastavka u 49. minuti. Ronaldo je iz daljine pucao i pogodio vratnicu, a lopta se odbila točno pred Mandžukića koji nije imao težak zadatak za vodstvo 2:1.

U 57. minuti gosti su ostali s igračem manje nakon što je drugi žuti karton dobio Mario Rui koji je žestoko startao na Dybalu. S igračem više Juve je dominirao, a do trećeg gola stigli su u 76. minuti kada je nakon kornera pogodio Bonucci.

Mario Mandžukić igrao je do 84. minute, dok Marko Rog nije dobio priliku za igru.

Rezultati by SofaScore

Komentara 18

PR
prajdali100
20:14 29.09.2018.

U 83 minuti Mandžo izlazi iz igre da dobije ovacije cijelog stadiona.Ustaje i predsjednik Juventusa i plješće....Fantastično.

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
18:45 29.09.2018.

Mandžukić , kralj !

CR
crodux
20:01 29.09.2018.

evo Manđukićaaa, evo Manđukićaaa..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije