Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje na bodove

Pogledajte kako je Filip Hrgović izborio finale Europskog prvenstva

Hrvoje Sep i Filip Hrgović
Foto: Hrvatski boksački savez
1/2
15.08.2015.
u 12:12

- Sretan sam i ponosan zbog plasmana u finale, ali u subotu navečer moram odraditi posao do kraja.

Filip Hrgović u polufinalu Europskog boksačkog prvenstva pobijedio je Rumunja Mihaia Nistora na bodove i plasirao se u finale. Prvi je to puta nakon 2004. godine da Hrvatska ima finalista Eura, a sljedeći Hrgovićev protivnik je Nijemac Florian Schulz.

- Sretan sam i ponosan zbog plasmana u finale, ali u subotu navečer moram odraditi posao do kraja. Meč protiv Nistora bio je vrlo težak, najteži dosad. Rumunj boksa poput bagera, međutim uspio sam ga zaustaviti, rekao je Hrgović koji je do pobjede došao podijeljenom odlukom sudaca (30:26, 29:28, 28:29), jedino je sutkinja Jennifer Huggins prednost dala Rumunju.

Pogledajte snimku meča.

>>Hrvatska nakon 11 godina ima boksača u finalu Europskog prvenstva!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije