Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U BAYERNU

Pogledajte burnu reakciju Kroosa jer ga je Pep odlučio zamijeniti Mandžukićem

Toni Kroos
Foto: NPH/Pixsell
1/2
30.01.2014.
u 08:48

Kroos je prilikom izlaska prilično burno i tako samo još više otvorio spekulacije da bi u finišu prijelaznog roka München mogao zamijeniti Engleskom

Nogometaši Bayerna su preokretom u nastavku i golom Alcantare u trećoj minuti sudačke nadoknade stigli do pobjede 2:1 na gostovanju u Stuttgartu u zaostaloj utakmici 17. kola Bundeslige.

- To je Bayern München. Igrali smo do kraja i zaslužili pobjedu. Stuttgart je bio težak protivnik. Bila je ovo prilika da se još više odvojimo od prvih pratitelja i u tome smo uspjeli. Na sreću, ja sam zabio i lijep gol - rekao je Thiago Alcantara koji je uz pobjednički gol bio i asistent Pizzaru za 1:1.

Pobjedom je bio zadovoljan i trener Bavaraca Pep Guardiola.

- Igrali smo dobro i u prvom poluvremenu. Ipak, nedostajalo je koncentracije. Na kraju moramo biti sretni jer smo povećali prednost u odnosu na konkurenciju - rekao je španjolski trener.

Da ne bude sve bajno u Bayernu pobrinuo se Toni Kroos kojeg je u 60. minuti Guardiola odlučio zamijeniti našim Marijem Mandžukićem. Naime, Kroos je prilikom izlaska prilično burno i tako samo još više otvorio spekulacije da bi u finišu prijelaznog roka München mogao zamijeniti Engleskom. Posljednjih dana pisalo se o interesu Manchester Uniteda i Chelseaja za ovog igrača Bayerna, a što će se dogoditi saznat će se vrlo brzo.

>> Mandžo ušao, Bayern okrenuo i pobijedio; golčina Alcantare za slavlje

Komentara 8

MI
mirko0410
09:02 30.01.2014.

Nedosušen penal za Stuttgart kod 0-0, pola Bayernove momčadi loše, pola nervozno i sve do 60 min. kad je i Pep konačno videl da se ovak može samo izgubiti. Zadnjih pola sata bez lažne devetke nego sa dvije prave Mandžukić,, Pizzaro + Muller. Na kraju oba gola postignuta kontra Pepove filozofije,nakon centaršuta koji je kod njega najstrože zabranjen,

IN
Inspector
12:35 30.01.2014.

guardiola nije u stanju rotirati igrace . Nema odnos kao Heynckes sa igracima i to cemu bit velik problem. Liga prvaka nece u münchen ove godine

DA
davos24
12:58 30.01.2014.

Vide se plodovi Guardiolinog rada a to je da igrači više ne proslavljaju golove skupa i nastaju grupice. Ako slučajno ispadne Pep od Arsenala koji je lani zadao najveće muke Heynckesu onda će ga mediji razapeti ali dobro to je i znao prije potpisivanja. Dojam je kad ne igra netko kao Ribery da ne postoji produžena trenerova ruka na terenu koja je jako ključna i potrebna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije