Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Podravka Vegeta pretrpjela treći poraz

16.04.2014., Sportska dvorana gimnazije Fran Galovic, Koprivnica - Prvenstvo Hrvatske, RK Podravka Vegeta vs RK Lokomotiva. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/3
09.11.2015.
u 00:00

Nakon četiri kola Podravka Vegeta je posljednja na ljestvici s jednim bodom, dok je Fleury Loiret drugi s pet.

Rukometašice Podravke Vegete u susretu su 4. kola skupine B Lige prvakinja pretrpjele i treći poraz, izgubile su na gostovanju kod Fleury Loireta u Orleansu sa 17:19 (6:11).

Pet pogodaka za Podravku postigla je Dora Krsnik, a četiri je dodala Selena Milošević. Za Fleury Loiret pet golova postigla je Grimaud, a četiri Cabral Barbosa.

Nakon četiri kola Podravka Vegeta je posljednja na ljestvici s jednim bodom, dok je Fleury Loiret drugi s pet. Na vrhu je Ferencvaros sa sedam, a treći je Thueringer s tri.

U petom kolu Podravka će za tjedan dana u Koprivnici ugostiti Ferencvaros.

>> Liga prvakinja - drugi poraz Podravka Vegete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije