Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENE CIJENE

Počela prodaja ulaznica za SP u Kataru! Evo koliko treba izdvojiti za gledanje vatrenih u skupini

Navijači na Poljudu slave odlazak Hrvatske na Svjetsko prvenstvo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
19.01.2022.
u 18:15

Organizatori su se zaštitili za negativan slučaj tako što omogućavaju ulaznice četvrte kategorije po cijeni od 70 kuna ili nešto manje od 10 eura.

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru počinje 21. studenoga, ali FIFA je objavila cijene ulaznica i one se mogu kupiti na njenim službenim stranicama sve do 8. veljače.

Hrvatski nogometni savez još se nije službeno oglasio, kao ni drugi savezi, što ne čudi jer tek 1. travnja održava se ždrijeb skupina, ali navijači se mogu predbilježiti za vrijedne papiriće ili početi štedjeti, odnosno, planirati godišnji odmor.

Još uvijek nije poznato ni koliko će koji savez dobiti ulaznica na raspolaganje, ponajprije jer o tome ovisi i epidemiološka situacija, koja može do studenoga biti bitno povoljnija ili nepovoljnija.

 

 

 

Organizatori su se zaštitili za negativan slučaj tako što omogućavaju ulaznice četvrte kategorije po cijeni od 70 kuna ili nešto manje od 10 eura - samo za stanovnike Katara. Najjeftinije ulaznice za sve ostale iznosit će 61 euro i to je čak 30 eura manje nego u Rusiji.

Za otvaranje, odnosno, prvu utakmicu prvenstva, trebat će izdvojiti minimalno 302 dolara, što je 80 dolara više nego u Rusiji. Maksimalno, trebat će izdvojiti 618 dolara, 68 više nego prije četiri godine.

Finale će, kad se gleda maksimalna cijena, koštati 1607 dolara ili 507 više nego u Rusiji, a najniža će cijena iznositi 604 dolara - 140 više nego u Rusiji. Taj podatak hrvatskim navijačima bio je bitan prije četiri godine, a nadajmo se da će biti i ove!

Komentara 1

LA
lajh1985
00:43 20.01.2022.

Toliko skupo,a gradila im ekipa doslovno koja je radila za cevape i poginula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije