Naslovnica Sport Nogomet

Počela prodaja ulaznica za EP, u prvih sat vremena primljeno 300.000 prijava

Za sve utakmice s većim brojem prijava od broja raspoloživih ulaznica vlasnici će biti određeni ždrijebom te će svi navijači imati jednaku šansu bez obzira na datum prijave
13. lipnja 2019. u 21:35 1 komentara 184 prikaza
Kalinjingrad stadion
Foto: Reuters/Pixsell

Europska nogometna federacija otvorila je u četvrtak mogućnost kupovine ulaznica za Europsko prvenstvo koje će idućeg ljeta biti održano diljem Starog kontinenta.

Igor i Zvonko Pamić ZATAJENJE SRCA Hrvatska prva u svijetu uvodi specijalnu dijagnostičku metodu koja bi trebala spašavati živote sportašima

Unutar prvog sata, primljeno je već više od 300 tisuća prijava iz 109 različitih zemalja, a prva faza prijava traje do 12. srpnja 2019. godine.

>> Evo po kojim uzorima bi vatreni mogli dobiti novi stadion

Kalinjingrad stadion
1 / 20
Predsjednik HNS-a Davor Šuker najavio kako će se u zagrebačkom naselju Blato izgraditi novi nacionalni stadion

Prijave su moguće isključivo putem službene Uefine poveznice.

Za sve utakmice s većim brojem prijava od broja raspoloživih ulaznica vlasnici će biti određeni ždrijebom te će svi navijači imati jednaku šansu bez obzira na datum prijave. Navijači koji u prvoj fazi ne uspiju dobiti ulaznice, imat će prednost u sljedećim fazama prodaje.

Lennart Johansson STVORIO LIGU PRVAKA Preminuo čovjek koji je desetljećima vladao europskim nogometom

Za Europsko prvenstvo 2020. godine bit će raspoloživ rekordan broj od tri milijuna ulaznica, od čega će 2,5 milijuna biti namijenjeno navijačima zemalja sudionica i široj javnosti.

Prvenstvo će biti održano u dvanaest gradova u dvanaest različitih europskih država tijekom ljeta 2020, a polufinale i finale bit će na londonskom Wembleyu.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
  • minolta:

    Svim državama se isplati napraviti stadion, jedino svjetskim doprvacima ne. Uglavnom se protive oni koji putuju po bijelom svijetu i slikaju se ispred stadiona, katedrala, fontana. Pljuc. Novca ima to nek vam je jasno.