Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra treći Event

Playboyeva zečica postaje ring-djevojka Hrvatske MMA lige

Ena Milinović (1)
MMA liga Hrvatska
12.04.2013.
u 12:04

Veliki sam ljubitelj fotografije, a pogotovo erotske fotografije, pa sam se pristala fotografirati za Playboy

Only Men Stuff izabrao je svoju ring-djevojku, i to ne bilo kakvu djevojku nego Playboyevu zečicu Enu Milinović poznatiju kao Enu Friedrich.

Ena je svojim raskošnim oblinama krasila izdanje hrvatskog Playboya za mjesec studeni 2012., a sada će uljepšati treći event prvog kruga Hrvatske MMA lige ove subote u Ciboni. No to ne znači da je potraga za najljepšom ring-djevojkom završila – Only Men Stuff i dalje traga za „dražesnim pupoljcima svibanjskim“ te ćemo ubrzo pozvati djevojke na prijavu, a potom i audiciju.

Ena ima 26 godina, rođena je u Trogiru, a u Zagreb dolazi iz Primoštena. Magistrica je povijesti umjetnosti, a poslom modela počela se baviti prije godinu dana „iz puke znatiželje“, kako kaže. Tvrdi da se ne boji predrasuda i uvijek ju je vodila želja za isprobavanjem novih stvari. Od napornog radnog tempa opušta se slikanjem.

– Kada su mi ponudili da se slikam za hrvatsko izdanje Playboya, to je za mene predstavljalo novost jer se nikad prije nisam okušala u ulozi modela. Veliki sam ljubitelj fotografije, pogotovo erotske fotografije, pa sam pristala. Komentari su bili pozitivni, obitelj i prijatelji ugodno iznenađeni, a ja zadovoljna. Počašćena sam angažmanom u Hrvatskoj MMA ligi i ponosna što sam upravo ja izabrana – ispričala nam je Ena.

Treći event Hrvatske MMA lige na rasporedu je u subotu 13. travnja 2013. s početkom u 20.30 sati, a prijenos uživo je na Oyo.hr. Posjetitelje očekuju seksi ring-djevojke, Žanamari & J'Animals, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 35 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Neka igre MMA lige počnu!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije