Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENA POZADINA

Mediji plasirali bombastičan transfer Ivanušeca u La ligu, oglasio se Real Sociedad

Bodo: Prva utakmica doigravanja UEFA Lige prvaka, FK Bodo/Glimt - GNK Dinamo
Marko Lukunic/PIXSELL
22.08.2022.
u 10:00

Plavo-bijeli iz San Sebastijana su prošli mjesec prodali Rijeci krilnog napadača Naisa Djouahru.

Španjolski nogometni prvoligaš Real Sociedad ne namjerava poslati ponudu zagrebačkom Dinamu za ofenzivnog veznog igrača Luku Ivanušeca, rekao je klupski glasnogovornik, odgovorivši na medijska nagađanja u Hrvatskoj.

Sportske novosti su u nedjelju, pozivajući se na 'dobro obaviještene izvore', izvijestile da je klub iz Baskije zainteresiran za 23-godišnjeg Ivanušeca i da bi hrvatskom prvaku Dinamu 'uskoro mogla stići službena ponuda'.

- Ovo nam je prva vijest o tome - rekao je Jon Ander Munduate, glasnogovornik Real Sociedada, u telefonskom razgovoru za Hinu.

Prijelazni rok traje još deset dana, do 31.kolovoza.

Real Sociedad, prošle sezone šesti u prvenstvu, dobro je popunjen na ofenzivnim veznim pozicijama.

“Real Sociedad se ne treba pojačavati na toj poziciji”, kaže novinarka Marta Gonzalo, koja izvještava o Real Sociedadu u San Sebastijanu za španjolski nogometni portal El Desmarque. Napominje da takav transfer nije izgledan.

“Real Sociedad bi do kraja prijelaznog roka mogao eventualno dovesti napadača, čistu ‘devetku’, i možda vratara”, kaže.

Napadač Carlos Fernandez će zbog ozljede pauzirati dva mjeseca pa bi uprava mogla na tržištu potražiti zamjenu jer trenutno ima samo dvojicu golgetera u svojim redovima, Alexandera Isaka i novopridošlog Mohameda Ali-Choa, te Jona Karrikaburua iz podmlatka.

“U svakom slučaju, klub ne namjerava uložiti puno novca u igrača koji bi došao na tu poziciju”, kaže Gonzalo.

Ivanušec ne igra na tom mjestu i košta oko 12,5 milijuna eura, podatak je specijalizirane internetske stranice Transfermarkt.

>> Pogledajte: Ovo što radi Luka Modrić je nevjerojatno, a uskoro će napuniti 37 godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije