Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A sad oporavak

Pjaca uspješno operiran: Još me boli, ali to je normalno

Marko Pjaca
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
17.03.2016.
u 16:36

– Sve je prošlo po planu i operacija je uspjela. Marko se odlično oporavlja nakon operacije, a sada će neko vrijeme ostati u bolnici prije nego krene s oporavkom

Marko Pjaca na jučerašnjoj utakmici protiv Hajduka slomio je ključnu kost, a već danas je operiran u Zagrebu. Zahvat je prošao dobro, a sad slijedi oporavak koji bi trebao trajati šest tjedana.

– Dobro se osjećam. Još osjećam bol, što je i normalno nakon operacije, ali liječnici su zadovoljni kako je sve prošlo pa sam i ja miran – rekao je Marko Pjaca za klupsku stranicu i dodao:

–  Nije to velika pauza. Naravno da je šteta zbog trenutka i da sam se veselio novom derbiju već u nedjelju kao i reprezentativnim utakmicama koje su slijedile, ali najvažnije da neću zbog ozljede dulje pauzirati. Za dva tjedna bih već trebao početi lagano trčati, a prije toga ću voziti bicikl. Ubrzo ću raditi i vježbe s loptom tako da mislim da će mi brzo proći vrijeme oporavka i jedva čekam povratak na teren.

Svi su uvjereni da će Pjaca ići na Europsko prvenstvo. Hoće li biti spreman?

– To nije upitno, sigurno ću biti spreman. Kažem, već i puno prije početka priprema za Euro, a kamoli samog natjecanja. Ipak, prije toga se želim vratiti i pomoći suigračima da obranimo dvostruku krunu, a nakon toga je na redu – Euro i Francuska.

Operaciju je uspješnom proglasio i klupski liječnik.

– Sve je prošlo po planu i operacija je uspjela. Marko se odlično oporavlja nakon operacije, a sada će neko vrijeme ostati u bolnici prije nego krene s oporavkom – rekao je dr. Tomislav Cerovečki.

>>Dinamo potvrdio: Pjaca slomio ključnu kost, ide odmah na operaciju!

Komentara 6

ZO
zoom
17:39 17.03.2016.

Marko sretan ti i brz oporavak! velika je šteta da si se ozlijedio sada kad igraš u odličnoj formi i ponajbolji si igrač HNL-a, ali vratit ćeš se ti brzo! dobro je da si ostao u dinamu jer iz dana u dan se razvijaš i napreduješ što vani ne bi sigurno mogao na taj način i s toliko utakmica u udarnoj postavi...valjda će i mali brekalo biti dovoljno pametan da ide tvojim putem, a ne putem murića i sličnih koji su sami sebe gurnuli u zaborav u B momčadima stranih klubova

DU
Deleted user
19:51 17.03.2016.

Momku želim brz oporavak i da nastavi s odličnim igrama ma za koji klub igrao. HŽV.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:29 17.03.2016.

Marko je već sad tražena roba .... šteta ove serije golova što je naprasno prekinuta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije