Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda

Pivarić izgubljen do kraja polusezone

Josip pivarić
Daniel Kasap/PIXSELL
16.11.2013.
u 16:43

- Nakon treninga smo obavili pregled i Pivarić ima frakturu bez pomaka pete metatarzalne kosti stopala desne noge

Dok su u Maksimiru strepili što je s koljenom Olivera Zelenike, vratarom koji je zgrabio plavu jedinicu, a Poljak Sandomierski je ozlijeđen, stigle su nove loše vijesti. Zelenika je samo jako koljenom opalio po vratnici, no ništa nije puklo, ali je zato puklo kod Josipa Pivarića. Naime, na treningu plavih ozlijedio se i pregledi su pokazali da nije dobro.

- Nakon treninga smo obavili pregled i Pivarić ima frakturu bez pomaka pete metatarzalne kosti stopala desne noge - rekao je liječnik Ivica Smodek za službenu klupsku stranicu.

Pauza kod ovakve ozljede je četiri tjedna i Pivarića neće konkurirati za momčad Zorana Mamića sve do kraja ove polusezone. Što je trenirao pod Zokijem, trenirao je, na zimu ionako dolazi novi trener.
Koliko će stanka za Pivarića biti duga upitno je, riječ je o vrlo nezgodnoj ozljedi, kost mora jako dobro zarasti da se ozljeda ne bi obnovila. S metatarzalnim kostima velikih je problema nekoć imao Domagoj Antolić, nekoliko puta su mu pucale i zantno usporile njegovu karijeru.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar feudalac
feudalac
20:12 16.11.2013.

...ovo je najljepša vijest za navijače Dinama, nažalost čujem da se Zelenika oporavio - šteta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije