Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLASUJTE U ANKETI

PITANJE DANA Tko treba zamijeniti Marka Livaju u napadu?

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Kataru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
10.10.2023.
u 11:14

"Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice", napisao je Marko Livaja i postao glavna tema nogometne javnosti

Prošle je nedjelje, nepuna 24 sata prije okupljanja hrvatskih reprezentativaca na pripremama u Zagrebu, Marko Livaja obavijestio HNS, a potom i hrvatsku javnost, da više neće igrati za vatrene. Zlatka Dalića je takav postupak ostavio s još jednim igračem manje u napadačkom dijelu. 

Podsjetimo, ozljedama Ivana Perišića, Andreja Kramarića i Brune Petkovića hrvatski se izbornik našao u ozbiljnom problemu. Odlaskom kapetana Hajduka, Daliću je od napadača preostao samo centarfor Benfice, Petar Musa. Uz njega u pretpozivu su Dion Drena Beljo i Matija Frigan. Pitamo vas: Tko bi trebao zamijeniti Marka Livaju?

Iznenadna poruka Marka Livaje zatekla je javnost. "Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti", poručio je Livaja putem Instagrama

GALERIJA Hrvatska svladala Nizozemsku i plasirala se u finale Lige nacija

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Kataru
1/67

Na njegovu odluku reagirao je izbornik Dalić. "Ne trošim energiju na one kojih nema. Moj je fokus na ono što slijedi, imate naša priopćenja. Neću puno brinuti i razbijati glavu što nema Livaje", rekao je izbornik na konferenciji za medije.

U međuvremenu traje rasprava o pravim razlozima Livajinog odlaska. Razlozi koji navode su svakojaki. Od incidenta na Rujevici kada se tijekom priprema verbalno sukobio s nekolicinom gledatelja, preko lošije forme u posljednje vrijeme, do utjecaja na osobnoj i privatnoj razini. O ovome, gorućem pitanju, oglasile su se mnoge ličnosti iz nogometnog svijeta.

VEZANI ČLANCI:

Dok te rasprave traju, hrvatska se reprezentacija u Zagrebu priprema za kvalifikacijske utakmice. Najprije ih čeka utakmica protiv Turske (12. listopada) u Osijeku, a potom putuju u Cardiff gdje će njihov protivnik biti Wales.

VIDEO Trening hrvatske nogometne reprezentacije na Maksimiru!

Komentara 14

ČV
čača vrati se
11:42 10.10.2023.

nemaš zašto biti ponosan nisi ništa niti postigao niti učinio osim nebitnog gola traktoristi iz kanade,jedino što je pozitivno da si nas riješio muka

BS
Blue_shirt
12:04 10.10.2023.

Ako si iskren onda na dan kad je izbornik objavio popis i Ti vidiš svoje ime. Nazoveš čovjeka i kažeš : "šefe, nemoj se ljutiti ali ja neću doći. Imam svoje razloge nemoramo ulaziti u njih, ali želim se zahvaliti na svemu u reprezentaciji, sretno i doviđenja" I tada si čist i pošten i iskren. Ovako, dan prije dolaska, obavijestiš predsjednika saveza i objaviš na instagramu ili gdje već??? Pa on ne sastavlja momčad.

RO
rogaz
13:39 10.10.2023.

Barem je to lako,njega svatko moze zamjeniti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije