Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Petrić strijelac u debaklu HSV-a

07.03.2009.
u 19:49

Niti pogodak Mladena Petrića u 35. minuti nije pomogao HSV-u da izbjegne visok poraz (4:1) na gostovanju kod Borussije (M). Naši reprezentativci Petrić i Olić odigrali su cijeli susret u napadu Hamburžana.

Do važne pobjede i potvrde prvog mjesta došla je Hertha slavivši u gostima kod Cottbusa s 3:1. Josip Šimunić odlično je odigrao svih 90 minuta, a Marko Babić ušao je posljednjih 10 minuta. Bayern je na Allianz Areni s visokih 5:1 pobijedio Hannover iako je igrao bez Tonija, Riberyja i Borowskog. Hoffenheim bez ozlijeđenog Vedada Ibiševića nastavlja prosipati bodove, kod kuće je protiv Werdera odigrao samo 0:0. Prema najnovijim liječničkim prognozama, reprezentativac BiH ipak bi se mogao vratiti prije kraja sezone.

Dino Drpić odigrao je cijeli susret u porazu svog Karlsruhea kod Wolfsburga s 1:0. U tučnjavi navijača drugoligaša St. Paulija i Hanse, nakon njihova međusobnog dvoboja u petak ozlijeđeno je osam navijača, a petorica su pritvoreni. Razlog sukoba je političko opredjeljenje, navijači St. Paulija su ljevičari, a Hanse desničari.

Iako je Schalke u petak na svom terenu pobijedio Köln s 1:0, njegovi navijači izviždali su trenera Ruttena. Zamjerili su mu vađenje iz igre našeg Ivana Rakitića, jedinog asistenta na utakmici, te Vicentea Sancheza, ponajboljeg igrača ma terenu.

– Rakitića sam zamijenio jer nam je trebalo više fizičke snage na terenu, a Sanchez je bio iscrpljen – pravdao se Rutten.

U nedjelju igraju: Arminia - Eintracht, Bayer (L) - Bochum.

Poredak: Hertha 46, Hoffenheim 42, Wolfsburg 42, Bayern 42, HSV 42...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije