Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši trener Dinama

Petev optužio svoje igrače za namještanje, dobio otkaz i sad će na sud!

Ivajlo Petev
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/6
23.03.2018.
u 10:51

Sva su trojica navedenih igrača bila na policiji i, dakako, rekla da Petev laže, a bivši maksimirski strateg, Mamićev ljubimac, ali i bugarski izbornik, dobio je otkaz

Bivši Dinamov trener Ivajlo Petev dobio je otkaz u ciparskoj Omoniji nakon tek nešto više od tri mjeseca, ali u neviđenim okolnostima, piše Goal.com.

Naime, iako je rezultatski dobro počeo, u prvih devet utakmica ciparske lige upisao je osam pobjeda i remi te je izborio Ligu za prvaka, stvari su pošle po zlu prošli mjesec.

Omonia je nanizala četiri poraza, a nespretni Petev u intervjuu je za bugarsku medijsku agenciju Blitz optužio svoje igrače da puštaju utakmice jer su se kladili!

"Od početka, otkako sam došao, cilj je bio šesto mjesto i playoff. To sam ispunio. Ali tada klupski čelnici nisu pokazali da žele više te je počelo... Protiv manjih smo igrali na jedan način, protiv velikih na drugi", govorio je Bugarima Petev.

"Kad smo ispali u kupu, izbacio sam iz momčadi trojicu igrača, rekao sam predsjedniku da je to moja odluka. Navijači su osjećali da se nešto događa. Bila su mi to trojica sumnjivih igrača: Magrasha, Alex Soares i Rafa Lopez."

Ivajlo Petev
1/5

"Ali čelnici kluba su ih vratili u momčad!? Za dobrobit kluba i da izbjegnemo troškove, pristao sam, ali oslanjao sam se više na druge igrače.."

"Ostali su me igrači prvi upozorili da je nešto čudno, da je taj portugalski trojac sumnjiv. Isprva nisam vjerovao, ali onda sam u utakmicama primijetio, kad bih ih izvadio iz igre, da bismo mi preokrenuli i pobijedili."

"Ma u ciparskom nogometu je džungla!"

Sva su trojica navedenih igrača bila na policiji i, dakako, rekla da Petev laže, a bivši maksimirski strateg, Mamićev ljubimac, ali i bugarski izbornik, dobio je otkaz, te mu zbog nanesene štete ugledu kluba Omonia prijeti tužbom.

U četvrtak je održao konferenciju za medije u društvu odvjetnika, a obrana mu je – očekivana: "Nisam to rekao, izvučeno je iz konteksta..."

E, to će morati dokazivati na sudu...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije