Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA NAVIJAČA:

Dinamo treba deratizirati, a ne privatizirati!

BBB
Foto: BBB
1/6
22.03.2018.
u 09:26

"Dinamo kojeg volimo i za kojeg živimo godinama egzistira kao privatni bankomat klike koja predstavlja moralni talog našeg društva, a privatizacijom se odobravaju njihovi dosadašnji postupci koji su doveli klub u velike financijske probleme"

Navijači i članovi Dinama okupili su se danas ujutro pred Gradskom skupštinom Grada Zagreba i zastupnicima podijelili letke kojima su ih pozvali na odgovornost za nepovoljno stanje u klubu. Optužili su gradska tijela za ovjeravanje nezakonitih radnji koje su onemogućile članovima kluba da sudjeluju u njegovoj Skupštini i radu kluba koji je doveden na rub egzistencije. Potencijalno prihvaćanje procesa privatizacije kluba, smatraju, legaliziralo bi pljačku i nezakonitosti u Dinamu, a od Gradske skupštine zahtijevaju da se očituju o momentalnom raspuštanju nelegalne skupštine i raspisivanje izbora u GNK Dinamu prema sistemu "jedan član = jedan glas".

Tekst letka prenosimo u cijelosti:

"Uprava GNK Dinamo od 2014. godine izrađuje elaborat kojim bi se pokrenula ponovna privatizacija Dinama. Tako bi se legalizirala pljačka u kojoj su Klub i Republika Hrvatska oštećeni za najmanje 270 milijuna kuna, što je više od procijenjene vrijednosti Dinama!


 
Zakon o sportu nalaže da u prvom krugu pravo na upis imaju tijela lokalne samouprave, odnosno Grad Zagreb. Prihvaćanjem procesa privatizacije, Gradska skupština Grada Zagreba bit će suodgovorna za kriminalne radnje u Dinamu. Pred Skupštinom Grada Zagreba još od prije stoji odgovornost za pljačku Dinama kojoj svjedočimo desetljećima. Upravo Grad putem svojih nadležnih tijela i organa vlasti ignorira činjenice da je aktualna Skupština kluba nelegalna i nelegitimna u svom zastupanju. Gradski ured za upravu ovjerio je odluku skupštine Kluba da uprava bira skupštinu, a skupština upravu. Time su članovi Dinama izgubili svoja osnovna članska prava, a interesnoj skupini unutar Kluba omogućili da ga dovedu do današnje katastrofalne situacije!

BBB
1/13

Dinamo kojeg volimo i za kojeg živimo godinama egzistira kao privatni bankomat klike koja predstavlja moralni talog našeg društva, a privatizacijom se odobravaju njihovi dosadašnji postupci koji su doveli klub u velike financijske probleme. Ovim putem zahtijevamo od Skupštine Grada Zagreba da momentalno putem svojih nadležnih tijela i organa vlasti onemogući rad nelegalne i nedemokratski ustrojene Skupštine GNK Dinama te da se pokrene proces raspisivanja izbora po načelu jedan član = jedan glas.

Predugo trpimo samovolju, tiraniju i pljačku u Dinamu koja ima politički blagoslov lokalne vlasti.

Dinamo treba deratizirati, a ne privatizirati. Ne prodaje se Svetinja!"

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:58 22.03.2018.

"Deratizirati" - tako je i Hitler u ono mračno vrijeme govorio za Židove. Sramotno!!!

ZG
zg223
14:55 22.03.2018.

pa samo degenerici mgu protestirat gradom i djelit pamflete sa ovakvim glupostima..i onda bi jos oni vodili klub(jedan clan,jedan glas).repriza torcide i jajduka

ED
europski dinamo
11:07 22.03.2018.

Na državnoj razini tražili pomoć od Jovanovića,na gradskoj od Kapovića i Rade Borić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije