Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI NA LJETO

Talijani tvrde: Dinamovac prodan velikanu za 12 milijuna eura

Ante Ćorić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
22.03.2018.
u 15:12

Još jedan Hrvat danas je tema talijanskih medija, a riječ je o Marku Pjaci, za kojeg tvrde da ga Juventus sigurno neće pustiti ovog ljeta.

Ante Ćorić od ljeta će nositi dres Rome, tvrdi Calciomercato.

Pregovori Dinama i Rome započeli su još u siječnju ove godine, a sve bi trebalo biti zgotovljeno već prije kraja ove sezone.

- Ćorić bi sljedeće sezone trebao biti zamjena za De Rossija i tako skupljati iskustvo - pišu Talijani o Ćoriću.

Još jedan Hrvat danas je tema talijanskih medija, a riječ je o Marku Pjaci, za kojeg tvrde da ga Juventus sigurno neće pustiti ovog ljeta.

- Golovima i driblinzima, Marko napreduje. Važan je igrač u Schalkeu, u reprezentaciji je i bit će najveće Juventusovo pojačanje idućega ljeta - piše Tuttosport.

Komentara 7

GR
grgahot
15:21 22.03.2018.

Ako je istina da je Ćorić prodan nekome za 12 milijuna€, onda je Mamić menadžerski Bog.

ZG
zg223
16:17 22.03.2018.

nista od toga iz prve ruke

DA
dado56
16:26 22.03.2018.

kako igra i trenira prije ce u neki fini hotel u rimu... kad promijeni pristup poslu kojim se bavi oma sanse ali do tada klupa lagano ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije