Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN ROME

Pellegrini najbolji igrač Konferencijske lige

ALB, UEFA Conference League, AS Roma vs Feyenoord Rotterdam
Foto: EXPA/ laPresse/ Alfredo Falcone
1/3
27.05.2022.
u 23:00

Pellegrini je s Romom osvojio prvo izdanje Konferencijske lige nakon što je talijanski klub u finalu pobijedio Feyenoord sa 1-0

Nogometaš Rome, pobjednika premijernog izdanja Konferencijske lige, Lorenzo Pellegrini proglašen je najboljim igračem tog natjecanje ove sezone, objavila je u petak UEFA.  

Pellegrini je s Romom osvojio prvo izdanje Konferencijske lige nakon što je talijanski klub u finalu pobijedio Feyenoord sa 1-0. 

Najbolji strijelac Konferencijske lige je napadač Feyenoorda Cyriel Dessers, koji je zabio deset golova. 

Najbolju momčad Konferencijske lige čine: Rui Patricio (Roma), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Chris Smalling (Roma), Gernot Trauner (Feyenoord), Tyrell Malacia (Feyenoord), Lorenzo Pellegrini (Roma), Dimitri Payet (Marseille), Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester), Luis Sinisterra (Feyenoord), Cyriel Dessers (Feyenoord) i Tammy Abraham (Roma).

>> Korteo Torcide:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije