Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalio Neymara

Pele: Da moram birati, prije bih izabrao Messija nego Ronalda

Pele
Foto: Reuters/PIXSELL
17.04.2015.
u 10:57

- Zidane me oduševljavao, on je jedan od najboljih veznjaka svih vremena. Imao je veliku hrabrost, a s loptom je mogao baš sve.

Jedan od najbolji igrača svih vremena, Brazilac Pele, u razgovoru za radio Onda Cero osvrnuo se na aktualno stanje u nogometu. Jedno od neizbježnih pitanja bilo je tko je bolji, Ronaldo ili Messi?

- Nije da nekoga od njih dvojice više volim. Cristiano je sjajan igrač, odličan napadač. Ali Messi može zabijati, ali i biti opasnost iz pozadine. Po meni su obojica jednako važna, ali ako bih morao birati samo jednoga - bio mi to Messi.

Neymar je Peleov miljenik, a mnogi su ga proglasili njegovim nasljednikom.

- On polako hvata razinu najboljih igrača. On nema iskustvo koje imaju Messi i Ronaldo, ali za njega je odlična stvar što igra u vrhunskoj momčadi s igračima poput Xavija i Inieste na koje mnogi zaboravljaju. 

Pele je cijelu karijeru proveo u Santosu, iako je imao ponuda iz Europe.

- Imao sam mnogo ponuda iz Reala, Barcelone, Milana i Bayerna, ali bio sam sretan u Santosu i nisam htio napustiti Brazil

Istaknuo je još jednog velikana kojem se divi.

- Zidane me oduševljavao, on je jedan od najboljih veznjaka svih vremena. Imao je veliku hrabrost, a s loptom je mogao baš sve.

>>Neymar me neće nadmašiti jer biti novi kralj je nemoguće

>>Messi: Moj prijatelj Suarez zabio je dva nevjerojatna gola

Komentara 2

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
14:21 17.04.2015.

Pele: Da se moram domoljubno blamirati, prije bih izabrao Marka Perkovića Thompsona nego Shakiru.

LI
liliZG
12:58 17.04.2015.

i ja isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije