Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Borilački sport

Pedofil na ulici napao djevojčicu, ali ovo sigurno nije očekivao

"Pedofilčina odvratna. Svatko tko živi u Baselu treba vidjeti ovo lice", napisao je srpski MMA borac Aleksandar Ilić uz fotografiju napadača
08. lipnja 2020. u 10:21 2 komentara 11887 prikaza
Ilustracija zlostavljanja žene
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Jedan pedofil napao je maloljetnu djevojčicu na ulicama švicarskog Basela, no nije uspio u svom naumu. Vjerojatno nije mogao ni zamisliti da je otac djevojčice – MMA borac.

Biserka Petrović i Klara Szalantzy IZGUBILA DIJETE U TRUDNOĆI Biserka Petrović o Draženovoj bivšoj djevojci Klari: Ona je monstrum!

Riječ je o srpskom borcu Aleksandru Iliću "Džokeru" koji je na društvenim mrežama opisao cijelu situaciju. Kaže da je napadač već imao slične prijestupe i da rabi narkotike.

Ilić je snimio cijeli postupak uhićenja napadača, ali se nije umiješao jer je shvatio da bi mogao loše proći i ugroziti svoju karijeru, prenose mediji iz Srbije.

"Pedofilčina odvratna. Svatko tko živi u Baselu treba vidjeti ovo lice", napisao je Ilić uz fotografiju napadača.

Tvrdi i da je kod napadača našao oružje, neki oštar predmet, ali da policiju to ne zanima.

Aircash Uspješni Prvi hrvatski fintech širi poslovanje na tržišta EU: Našu aplikaciju koristi više od 100.000 ljudi, a integrirani smo s velikim hrvatskim kompanijama

"Živiš u Švicarskoj koja je uređena zemlja i sinonim za "normalan" život, dobar standard, svi poštuju propise i zakone... I onda policija štiti, država štiti, zakon štiti – ovakve ljude. Da sam ga sad prebio, polomio pred njima, mene odmah privode, gubim papire, tjeraju me iz zemlje da možda sutra ne mogu više vidjeti djecu, pa se moram žaliti nekom sudu za ljudska prava da bih viđao svoju djecu i sudio se s državom da mene tjeraju, popušio bih zatvor jer, normalno, kao i svaki roditelj polomio bih mu sve prste, ruke, noge i napravio od njega trajnog invalida. Normalno, kao što bi svaki otac zaštitio svoje dijete", poručio je Ilić koji je nezadovoljan postupanjem švicarske policije.

Napadač | Autor : Printscreen Foto: Printscreen

vjenčanje
DAVOR IVANKOVIĆ
Svadba u Zadru mogla bi biti najskuplja u povijesti RH, a bijesne mladenke mogle bi uništiti hrvatski turizam
A1 Leadership Talks
DONOSI A1
Oni stoje iza proizvoda i tvrtki zbog kojih naši ljudi ostaju u Hrvatskoj: Poslovi budućnosti već danas su tu, viličaristi postaju menadžeri robotskih flota
  • Marsijanac:

    Bravo Ilicu!!! Puna podrska...

  • YuBastards:

    Opet članak o Srbinu. Pitanje: kako čitatelji mogu izbrisati vrijeđajuće i neprimjerene članke (kao što vi brišete naše komentare) i zabraniti vam pisanje na nekoliko dana? TO bi bila pravda!