Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI POLICIJOM

Pedofil na ulici napao djevojčicu, ali ovo sigurno nije očekivao

Ilustracija zlostavljanja žene
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
08.06.2020.
u 10:21

"Pedofilčina odvratna. Svatko tko živi u Baselu treba vidjeti ovo lice", napisao je srpski MMA borac Aleksandar Ilić uz fotografiju napadača

Jedan pedofil napao je maloljetnu djevojčicu na ulicama švicarskog Basela, no nije uspio u svom naumu. Vjerojatno nije mogao ni zamisliti da je otac djevojčice – MMA borac.

Riječ je o srpskom borcu Aleksandru Iliću "Džokeru" koji je na društvenim mrežama opisao cijelu situaciju. Kaže da je napadač već imao slične prijestupe i da rabi narkotike.

Ilić je snimio cijeli postupak uhićenja napadača, ali se nije umiješao jer je shvatio da bi mogao loše proći i ugroziti svoju karijeru, prenose mediji iz Srbije.

"Pedofilčina odvratna. Svatko tko živi u Baselu treba vidjeti ovo lice", napisao je Ilić uz fotografiju napadača.

Tvrdi i da je kod napadača našao oružje, neki oštar predmet, ali da policiju to ne zanima.

"Živiš u Švicarskoj koja je uređena zemlja i sinonim za "normalan" život, dobar standard, svi poštuju propise i zakone... I onda policija štiti, država štiti, zakon štiti – ovakve ljude. Da sam ga sad prebio, polomio pred njima, mene odmah privode, gubim papire, tjeraju me iz zemlje da možda sutra ne mogu više vidjeti djecu, pa se moram žaliti nekom sudu za ljudska prava da bih viđao svoju djecu i sudio se s državom da mene tjeraju, popušio bih zatvor jer, normalno, kao i svaki roditelj polomio bih mu sve prste, ruke, noge i napravio od njega trajnog invalida. Normalno, kao što bi svaki otac zaštitio svoje dijete", poručio je Ilić koji je nezadovoljan postupanjem švicarske policije.

Foto: Printscreen

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Marsijanac
04:06 09.06.2020.

Bravo Ilicu!!! Puna podrska...

YU
YuBastards
22:16 08.06.2020.

Opet članak o Srbinu. Pitanje: kako čitatelji mogu izbrisati vrijeđajuće i neprimjerene članke (kao što vi brišete naše komentare) i zabraniti vam pisanje na nekoliko dana? TO bi bila pravda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije