Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Pašalić zabio autogol u domaćem porazu Atalante

Atalanta
Foto: Reuters/Pixsell
03.11.2019.
u 15:02

Mario Pašalić bio je u početnoj postavi Atalante te odigrao cijelu utakmicu. Kod pobjednika je Marko Rog krenuo u prvih 11, a trener Maran zamijenio ga je u 71. minuti. Hrvatski reprezentativac je od 15. minute igrao opterećen žutim kartonom

Nogometaši Atalante doživjeli su poraz na domaćem terenu u 11. kolu talijanske Serie A, a sva tri boda iz kišnog Bergama odnio je Cagliari pobjedom od 2-0 (1-0).

U dvoboju punom nesretnih okolnosti za momčad koja se natječe sa zagrebačkim Dinamom u skupini Lige prvaka, vodeći pogodak gostiju u 32. minuti došao je nakon što se lopta odbila od nekoliko igrača Atalante te na kraju od hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića završila u mreži.

Atalanta
1/3

Sedam minuta poslije domaća momčad ostala je s igračem manje, jer je opravdano isključen Josip Iličić zbog namjernog udaranja igrača.

Brojčanu prednost Cagliari je iskoristio u 59. minuti, kad je Oliva postigao pogodak za konačnih 2-0.

Mario Pašalić bio je u početnoj postavi Atalante te odigrao cijelu utakmicu. Kod pobjednika je Marko Rog krenuo u prvih 11, a trener Maran zamijenio ga je u 71. minuti. Hrvatski reprezentativac je od 15. minute igrao opterećen žutim kartonom.

Cagliari se pobjedom bodovno izjednačio s Atalantom. Obje momčadi imaju po 21 bod, Atalanta je četvrta, a Cagliari peti. Vodeći Juventus ima 29 bodova, jedan više od Intera, a treća je Roma s 22 boda.

U nedjelju je na rasporedu pet od preostalih šest dvoboja 11. kola, a sastaju se: Genoa - Udinese, Lecce - Sassuolo, Verona - Brescia (15 sati), Fiorentina - Parma (18.00) i Milan - Lazio (20.45).

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije