Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kicker

'Kovač mora preuzeti odgovornost, puno smeća gura se pod tepih'

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
03.11.2019.
u 12:50

Eintracht je nadjačao bavarskog giganta koji je od devete minute igrao s igračem manje (crveni karton je dobio Boateng) s 5:1

Niko Kovač u subotu je doživio veliki šok od svog bivšeg kluba. Naime, njegov Bayern je u 10. kolu njemačke lige u Frankfurtu potučen do nogu.

Eintracht je nadjačao bavarskog giganta koji je od devete minute igrao s igračem manje (crveni karton je dobio Boateng) s 5:1

Niko Kovač
1/6

Kovačevi kritičari jedva su dočekali Bayernov kiks. Njemački mediji nakon debakla pišu o lošem ozračju u momčadi.

Bayernov trener nedjeljni je trening zatvorio za javnost, a to se rijetko događa. Njemački sportski list Kicker traži krivca za težak poraz u Frankfurtu.

'Bayern nije imao svjetlu točku, jedino su Neuer i Lewandowski iskakali iz tog sivila. Nakon što je Boateng dobio crveni karton bilo je teško igrati, ali to nije bio jedini problem. Ova Bayernova momčad jednostavno ne funkcionira', piše Kickerov novinar i nastavlja:

'Igrači imaju previše pogrešaka, nema tranzicijske igre, u sredini gube dvoboje, a u napadu nemaju plan. Previše toga ne štima u Bayernovoj igri, a to nije ništa novo. Puno smeća guralo se pod tepih zbog dobrih rezultata'.

Kicker ističe kako je za ovakvo stanje u njemačkom prvaku jedan od krivaca i trener.

'Vrijeme je da se taj tepih podigne i neka netko preuzme odgovornost. Mogao bi i Kovač, koji je sigurno svjestan kako mu je trenersko mjesto ozbiljno uzdrmano', zaključuje Kickerov novinar.

Ključne riječi

Komentara 5

IV
IvoDivo
13:39 03.11.2019.

Niko pomalo stvara novi Bayern, jer teško se na brzinu riješiti umišljenih zvijezda koje su odavno ugasile. Prednost Nike je što je sposoban i uporan i neće ga slomiti levi mediji, kao i naša orjunaška piskarala

DU
Deleted user
13:30 03.11.2019.

Niko je po "zapovjednoj odgovornosti" odgovaran.ali cinjenica je dao mu dio igraca (pogotovo starijih napuhanih velicina) radi problem od prvog dana dolaska u Bayern. Kao i dio njemackih novinara i fanova Bayerna.Objektivno Bayernov kadar prosle i ove sezone ,ma vecc 3 god. nema tu kvalitetu potrebnu za velike stvari ...ali kao i kod nas trener ce na kraju nazebsti.

ZB
Zoki-Bijela
13:09 03.11.2019.

Niko samo naprid

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije