Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak tjedan

Nijemci tvrde: Kovač ostaje Bayernov trener

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/5
03.11.2019.
u 14:12

Bayern sljedeći tjedan kod kuće u Ligi prvaka igra protiv Olympiakosa, a u subotu ga čeki veliki derbi s dortmundskom Borussijom

Bayernov poraz u Frankfurtu protiv Eintrachta (1:5) bio je težak udarac za Niku Kovača. Mnogim kritičarima hrvatskog trenera to je bila posljednja kap koja je prelila čašu.

Strpljenja više nema, jer Bayernu nedostaje igra i rezultati, ističu njemački mediji koji dodaj kako će se u nedjelju sastati čelnici bavarskog velikana i razgovarati o Kovačevoj budućnosti. 

Niko Kovač
1/4

No hrvatski trener ima drugih briga i ne želi se zamarati što mediji pišu. No Bild javlja kako Kovač ostaje trener i sigurno će voditi momčad u sljedeće dvije utakmice.

A Bayern sljedeći tjedan kod kuće u Ligi prvaka igra protiv Olympiakosa, a u subotu ga čeki veliki derbi s dortmundskom Borussijom.

Navodno se danas trebao održati sastanak bavarskog velikana na kojem bi razgovarali o Kovačevoj budućnosti, no nije održan. Hrvatski trener dobio je još jednu priliku.

Pred Nikom Kovačem, koji je lani s Bayernom osvojio prvenstvo i kup, je presudan tjedan.

Ključne riječi

Komentara 3

RI
Rizlman
16:28 03.11.2019.

Pa nisu Njemci čobani a Bayern čobanski klub da će mjenjati trenera nakon jednog poraza. Što ne pišete o tome da će Real mjenjati Zidanea ili Barcelona Valverdea? Levante je jučer izmasakrirao Barcelonu ikao ju je dobio manjim rezultatom negotatom nego Eintracht Bayerna

CR
crodux
14:55 03.11.2019.

sve je to dogovoreno da Frankfurt tuče!

DU
Deleted user
20:57 03.11.2019.

Niko Kovaö viüe nije trener Bayerna. Upravo objavljeno od Bayerna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije